Nou projecte de lletraminúscula: Llegir Pla

retrat-josep-pla

 

NOTA DE PREMSA.- El grup blanenc lletraminúscula ha engegat un nou projecte al voltant de la figura de Josep Pla. Si el darrer acte fou la lectura de fragments del poeta nord-americà Walt Withman, la nova proposta se centra en l’escriptor i periodista català Josep Pla. L’acte Llegir Pla consta d’una lectura d’un guió original d’Elisa Sola a partir de fragments de Pla i d’altres escriptors que han escrit sobre l’autor de l’Empordà petit.
La proposta d’aquesta tardor tracta sobre Josep Pla, home complex, coneixedor de la Costa Brava i de Blanes. Serà el proper 30 de novembre, a un quart de 9 del vespre, el Teatre de Blanes.
El text és un recull d’episodis i narracions que Pla escriu sobre si mateix, el seu entorn o la vida. Hi haurà una veu narradora (Elisa Sola, la guionista del text) i el text serà interpretat per quatre lectores: Isabel Brunet, Assumpta Duñó, Joanna Fernández i Alexia Roura. La direcció escènica anirà a càrrec d’Aitor Roger i la direcció d’art serà de Pere Box.
lletraminúscula és una agrupació de blanencs (impulsada pels escriptors Joan Adell i Ramon Freixenet) que organitza, amb la col·laboració de creadors de diferents disciplines, propostes per redescobrir o interpretar grans artistes. També es treballa per la difusió d’obres i creacions d’escriptors locals i la filosofia de lletraminúscula està basada en actes de participació ciutadana.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *