Muralla Òptica i Selva TV conveni de col·laboració

Muralla Òptica i La Selva TV han signat un conveni de col·laboració que ha de suposar un pas endavant en l’expansió de les dues empreses.

Imatge LA SELVA TV

Text LA SELVA TV

Data 18/09/2019

La signatura del conveni l’han protagonitzada els gerents de La Selva TV David Molero i Miquel Tomàs i el gerent de Muralla Òptica, Francesc Pidemunt. Pidemunt s’ha mostrat molt satisfet de l’acord signat amb el canal digital de comunicació, que ha de suposar un pas endavant per part de les dues empreses.

Muralla Òptica va obrir les seves portes l’any 1997 a Blanes. Des de llavors no ha parat de créixer i actualment compta amb 17 botigues repartides entre les províncies de Girona i Barcelona. Muralla Òptica compta amb una plantilla de més de 40 professionals i destaca per la seva àmplia gamma d’ulleres de les millors marques del mercat i els seus serveis optomètrics i audiologics.

Un dels primers efectes de la signatura del conveni serà un 10% de descompte addicional pels espectadors de La Selva TV sobre el 50% habitual en la major part d’ulleres de Muralla Òptica.

La Selva TV és la primera televisió comarcal que emet íntegrament els seus continguts per internet. Amb més de 1.500 vídeos penjats a la xarxa des del setembre del 2015 i amb una mitjana de 8.500 visites diàries, amb pics d’11.000, a la pàgina web de laselvatv.cat el canal digital s’ha arrelat al territori. Amb la signatura d’aquest conveni realitza un nou pas en la seva expansió.

La Selva TV continua apostant per la col·laboració i patrocini d’empreses privades. En aquest sentit, el canal digital està a l’espera d’expandir-se en altres zones del territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *