Municipals 2019 propostes esportives

La candidata de Junts per Blanes comença la campanya en forma.

Drets de còpia JUNTSxBLANES

Font JUNTSxBLANES

Nota de premsa rebuda el 13/05/2019

La candidata de la plataforma transversal Junts per Blanes, Mia Ametller, ha iniciat la campanya en molt bona forma. L’alcaldable va córrer ahir els vuit quilòmetres de la sisena marxa solidària Oncolliga’t en Marxa, organitzada per l’organització sense ànim de lucre Oncolliga Blanes i que va servir per recaptar fons per a la fundació.

A més, aquesta tarda assisteix a la presentació de la lligueta Stick Content que promou el Club Patí Blanes Atlètic en col·laboració amb la fundació Amics Joan Petit – Nens amb càncer. El número dos de la llista i actual regidor al consistori i conseller d’Esports de la Selva, Joel Comas, també serà a la presentació.

Les dues entitats busquen “donar continuïtat” a la competició dels equips de la Territorial de Girona, que altrament acabarien la temporada a principis de maig. El club d’hoquei patins local vol contribuir així també als ingressos de la vintena Festa – Torneig Joan Petit, que organitzarà l’any vinent. 

Després, Ametller té previst reunir-se amb representants del Club Deportiu Blanes, que ha assolit l’ascens a Segona Catalana. També espera poder felicitar a l’equip sènior femení del Club Bàsquet Blanes, que ha aconseguit el campionat de Tercera al grup 1 i l’any vinent jugarà a Segona. La futurible alcaldessa intentarà parlar més tard amb representants de l’AD Ca La Guidó que, a manca de dues jornades, encara té opcions de pujar de categoria i acompanyar al Club Deportiu Blanes a Segona Catalana.

Junts per Blanes aposta per una vila més vinculada amb l’esport. Per això vol dotar de recursos econòmics l’àrea d’esports de l’ajuntament per garantir la bona pràctica esportiva a les pistes de la Ciutat Esportiva i als camps de futbol de Ca la Guidó i Can Borell, i desenvolupar el projecte del segon camp de futbol a la Ciutat Esportiva.

Una altra de les prioritats és fer realitat el nou skate park a la Ciutat Esportiva per poder practicar aquest esport en condicions òptimes i iniciar l’organització dels espais exteriors d’aquesta instal·lació.

Així mateix, la candidatura també preveu dotar Blanes d’un espai esportiu polivalent i cobert per reduir la saturació d’usos de les instal·lacions actuals i generar un nou espai per a les entitats, així com per la pràctica esportiva i l’esbarjo. També està previst sol·licitar la creació d’un espai de varada públic per tal de promocionar els esports nàutics a la vila.

Alhora, Junts per Blanes proposa establir un sistema de retorn econòmic a les entitats outdoor que no fan ús de les instal·lacions esportives municipals i que aporten un valor afegit als esdeveniments esportius del municipi.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *