Municipals 2019, l’APB fa els deures

L’Agrupació Participativa Blanes fa un bon balanç de la formació en habilitats comunicatives i avançament de la informació de la trobada de partits polítics per arribar a un acord de mínims.

  • Durant tres caps de setmana la vintena d’integrants de l’APB s’han format en habilitats comunicatives.
  • La setmana vinent realitzen una trobada participativa amb la gent del poble (dissabte 6 d’abril de 10 a 13 h a l’Hotel Costa Brava).
  • El dia 11 d’Abril està programada la reunió amb la resta de partits polítics de Blanes per arribar a una entesa abans de les eleccions.
  • L’Agrupació Participativa Blanes es va presentar demanant una trobada amb la resta de partits polítics blanencs per debatre sobre Blanes abans de les eleccions i intentar arribar a un acord de mínims.

Drets de còpia APB

Font AGRUPACIÓ PARTICIPATIVA BLANES 

Nota de premsa rebuda el 30/03/2019

Aquest matí els components de l’Agrupació Participativa Blanes han acabat la seva formació en comunicació, oratòria i missatge.

Al llarg de tres dissabtes (9, 16 i 30 de març) han treballat diferents habilitats comunicatives per tal d’afrontar el nou camí electoral amb bones facultats.

Des de l’APB es creu que aquesta activitat ha estat un encert, ja que “ens ha permès millorar els nostres coneixements per posar-los a disposició de l’Agrupació i de les persones del poble i això ens permetrà millorar Blanes”, ha dit Ramona Marcó, número 2 de l’APB.

La jornada d’avui, la darrera, ha consistit en millorar l’oratòria, tot posant en pràctica tot allò aprés els darrers dies i comunicant el missatge treballat.

Aquesta iniciativa ha permès també unificar el nivell comunicatiu del grup, ja que l’Agrupació la formen una vintena de persones de perfils molt diferents, alguns tenen experiència a l’ajuntament i d’altres no han estat mai a la política, persones amb idees noves i hi ha paritat de gènere dintre del grup i un ventall d’idees, coneixements i oficis molt ampli. Totes elles tenen un alt compromís amb Blanes i els seus habitants i no tenen idees partidistes.

Aquesta diversitat també fa que calgui trobar un factor comú i una coherència d’entre les habilitats comunicatives dels diferents integrants del grup.

Per la seva banda, Xavier Lozano, alcaldable de l’APB assenyala que “han estat tres setmanes molt intenses de formació per a la gent de la llista, tenint en compte la diversitat de perfils calia informació. Tot l’equip està molt content i crec que tots hem guanyat confiança en nosaltres mateixos”.

L’Àgora del 6 d’abril

L’Agrupació Participativa Blanes prepara el “congrés del poble”, anomenat Àgora pel pròxim 6 d’abril, on es realitzaran dinàmiques participatives que es van realitzar el 23 de febrer amb més gent. L’Agrupació Participativa demana la participació ciutadana per poder acotar el full de ruta, ja que el programa electoral té l’objectiu d’ “activar Blanes de nou” i vol donar cabuda a les inquietuds i necessitats de tot aquell blanenc o blanenca que hi vulgui dir la seva.

Acord de mínims amb la resta de partits

De moment l’APB està molt satisfeta amb la trajectòria duta fins al moment. En la presentació de l’Agrupació, el passat 16 de febrer, es va demanar a la resta de grups polítics un acord de mínims per poder desbloquejar Blanes i problemes històrics com és el model turístic entre d’altres. Des de l’APB estan contents de poder anunciar que ja hi ha data per aquesta trobada amb la resta de partits polítics per debatre sobre Blanes i com cal fer avançar el municipi. La trobada serà el proper 11 d’abril.


Recorda:

Àgora

Quan: Dissabte 6 d’abril de 10 a 13 h

On: Hotel Costa Brava de Blanes

Reunió amb la resta de partits polítics

Quan: Dijous, 11 d’abril

 


Agrupació Participativa Blanes (APB) amb Independents de la Selva.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *