Municipals 2019 contra viento y marea

Blanes en Comú-Podem omple en el seu acte central de campanya.

Drets de còpia BLANES EN COMÚ-PODEM

Font Blanes en Comú-Podem

Nota de premsa rebuda el 21/05/2019

El passat dissabte Blanes en Comú-Podem va cel·lebrar el seu acte central de campanya.

Tot i les inclemències meteorològiques van assistir-hi gran afluència de públic.

L’acte va tenir lloc a la Plaça Molina de Quatre Vents i va comptar amb la participació del cap de llista Jordi Urgell, la número 2 Rosa Aladern i el candidat al Parlament Europeu Ernest Urtasun.

L’acte va ser presentat per Joan Salmerón, que va fer un breu repàs a la història de la coalició i al nou projecte d’esquerres que representa la formació Blanes en Comú-Podem.

Seguidament Rosa Aladern, número 2 de la llista, va explicar el punts forts del programa electoral que porta la formació:

  1. Potenciar la zona turística
  2. Crear la nova prefectura de policia
  3. La piscina municipal.

L’alcaldable Jordi Urgell prenia el relleu a Rosa Aladern explicant i demanant una oportunitat per poder governar Blanes amb un equip nou, dedicat i potent, per afrontar el programa electoral i les demandes del blanencs així com de potenciar la nostra ciutat i recuperar aquell esperit de capital de comarca que teníem fa alguns anys.

L’acte finalitzava amb la intervenció d’Ernest Urtasun, candidat al Parlament Europeu, que recolza la candidatura blanenca capaç de dur a terme un govern estable a l’Ajuntament, i demana el vot per aconseguir una àmplia representació de l’esquerra ecologista i feminista a Blanes i Europa.

Conclogué la jornada amb l’actuació del quadre flamenc del Blanenc Dani Candela.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *