Molt Honorable en campanya a Blanes

Quim Torra, President de la Generalitat: “Necessito que Mia Ametller vingui a la Generalitat com a alcaldessa”

 

Drets de còpia JUNTS PER BLANES

Font JUNTSxBLANES

Nota de premsa rebuda l’11/05/2019

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha dit aquest vespre que “necessita” que, “quan cridi a la candidata de Junts per Blanes Mia Ametller, vingui al Palau de la Generalitat amb la vara d’alcaldessa”.

Torra ha assegurat, durant la seva intervenció al primer acte de campanya de la formació blanenca, que cal votar a la plataforma independentista perquè Junts per Catalunya som les llistes més transversals i representem la centralitat”.

El president, blanenc de naixement, ha destacat que “si la Mia és alcaldessa, segur que vindré molt més per Blanes”. Seguidament ha relatat que per a ell “Blanes representa la felicitat”.

“La Costa Brava bona és la nostra, les platges més boniques són les que van d’aquí a Lloret i Tossa”, ha conclòs.

Ametller ha explicat, durant l’esdeveniment celebrat a l’aire lliure al Passeig de Dintre, les virtuts del programa que proposa.

Així doncs, ha emfatitzat que “treballarem conjuntament per a que jo sigui la primera alcaldessa del segle XXI a Blanes. Treballarem per tenir cura de la nostra vila, atenent les necessitats vitals de les blanenques i els blanencs, així com les seves propostes i inquietuds”.

Per sobre de tot, Junts per Blanes vol un poble

  • “viu i atractiu els 365 dies de l’any,
  • compromès amb el benestar i el progrés,
  • que aposti per la proximitat i els productes de quilòmetre zero,
  • un Blanes segur per a les dones,
  • cívic i educat,
  • amb arrels,
  • que tingui cura del seu patrimoni i
  • que sigui una vila de futur”.

Així mateix, la futurible alcaldessa ha valorat la transversalitat de l’equip que l’acompanya, entre els quals hi ha l’excandidata i regidora d’ERC Conxita Boldú. La cap de llista també ha agraït el suport extern de l’exalcalde socialista Miquel Lupiáñez. A més, ha subratllat Ametller, la candidatura de Junts per Catalunya a Blanes disposa d’un ampli ventall generacional (entre 22 i 85 anys).

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *