Mata-segells turístic dedicat a la Costa Brava

Filatèlics, clients i turistes poden sol•licitar aquesta estampació especial per als seus enviaments a l’oficina de CORREOS de Blanes.

 

Blanes, 11 de febrer de 2016

NOTA DE PREMSA GRUP CORREOS. .- L’oficina de CORREOS de Blanes estrena avui un mata-segells permanent amb el qual es vol contribuir a la projecció turística del municipi, tot destacant la seva condició de portal meridional de la Costa Brava.
Aquest mata-segells, que estarà permanentment a l’oficina des d’avui, ha estat dissenyat per atendre les peticions dels veïns de la localitat, els filatèlics i els turistes que desitgin estampar-lo a les seves trameses postals, enriquint-les així amb la referència a l’interès turístic de Blanes.
A més d’una panoràmica de la costa des del Jardí Botànic Marimurtra, al mata-segells apareix el nom de la població i la data de l’enviament. Així, Blanes i la Costa Brava viatjaran per tot el món plasmats a les cartes i postals que s’enviïn des de l’oficina.
CORREOS ha emès enguany 40 mata-segells turístics destinats a les oficines postals més importants de Catalunya, dissenyats per col•laborar amb la promoció turística, fent difusió de llocs i monuments emblemàtics mitjançant els enviaments de correspondència.

 

Correos/Grup SEPI
Correos pertany al Grup SEPI, un holding empresarial que engloba un total de 16 empreses públiques de forma directa i majoritària, amb una plantilla de més de 73.000 professionals en 2014, la Corporació Radiotelevisión Española, sobre la qual té competències, i una fundació pública tutelada. Tanmateix, SEPI té participacions directes minoritàries en altres deu empreses, i indirectes sobre més de cent societats. Correos és la primera empresa del país per capil•laritat i cobertura territorial, amb prop de 10.000 punts d’accés als seus serveis. Distribueix prop de 3.600 milions d’enviaments a l’any i arriba diàriament a 28 milions de llars, empreses i institucions. Compta amb un equip humà de 50.000 professionals que treballen per oferir solucions integrals i una àmplia gama de productes d’alta qualitat adaptats als diferents segments de clients, tant de paqueteria i màrqueting directe com de serveis postals, basats en noves tecnologies i financers.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *