Martha Hernández a la García Tornel

Vaig tenir una grata conversa amb la Martha Hernández, i des d’aquí li desitjo molts èxits i que segueixi pintant amb tanta força i coses tan interessants i diverses. 

Imatge AMSM

Text ANNA SOTERAS

Data 18/09/2019

Ahir vaig entrar a la Sala García Tornel del Carrer Ample sense saber ben bé que hi havia i vaig tenir el plaer de trobar la Martha Hernández que és l’autora de totes les obres que hi ha exposades.

Vaig veure unes pintures, a l’entrada, amb un blau de fons que representava el mar amb una noia nedant que em va cridar fortament l’atenció, el fons era d’un blau intens i molt viu.

Em van agradar molt, dos quadres on hi ha unes mans que tapen una cara, un de color molt fosc amb negres i grisos i l’altre amb més color. Un representa un moment d’ofuscació i l’altre quan ja va es va veient la llum.

També em va cridar molt l’atenció un quadre on hi ha una noia, que em va dir que es diu Anna, perquè és una noia que jo veig sovint pel carrer al meu barri i li ha pintat uns ulls que desprenen una llum, una força, una dolcesa, una candidesa i una bondat que sens dubte reflexa algú que ha de ser una boníssima persona.

Vaig continuar mirant i hi havia unes pedres pintades amb la cara de la Frida Kahlo, unes petxines d’ostra molt grans també pintades i uns mòbils per penjar a la porta molt originals.

Hi havia molts retrats de Frida Kahlo sobre materials diferents i en alguns d’ells sobreposat a la pintura hi havia flors de roba al cabell i joies també totes elles fetes per la Martha. Sobre la Frida hi ha molt de material i totes les obres molt boniques.

Em va comentar que té una gran admiració per la Frida i que és la pintora que més li agrada perquè li transmet sensacions com cap altra. També em va dir que va estar en una escola a fer una xerrada als nens sobre l’art que ella fa per explicar-los que la pintura pot expressar tots els sentiments.

Us recomano que tothom que pugueu aneu a la Sala Garcia Tornel a visitar aquesta interessant exposició.

FELICITATS MARTHA PER LES OBRES QUE HAS EXPOSAT.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *