Llotja de Blanes visites guiades amb simpatia

  • La Confraria de Pescadors de Blanes renova el seu compromís amb ASPRONIS.

  • Ambdues entitats blanenques han signat el vuitè conveni consecutiu d’inserció laboral per a la temporada turística.

Conveni-pescadors ASPRONIS

En els darrers 10 anys ASPRONIS ha inserit amb èxit més de 130 persones en empreses amb seguiment i suport per a l’adaptació del treballador amb discapacitat al lloc de feina. També ocupa en el Centre Especial de Treball (CET) 120 persones amb discapacitat intel·lectual de la Selva i el sector nord del Maresme, i 60 professionals, en serveis de jardineria, parcs infantils i mobiliari urbà, senyalització viària, gestió de residus, neteja de vehicles i d’oficines i comunitats, i manipulats industrials. Imatge FA


Font

Comunicació ASPRONIS

Nota de premsa rebuda el dia 31.05.2018 a les 14:28 hores


Per vuitè any consecutiu, aquest matí la Confraria de Pescadors de Blanes i la Fundació ASPRONIS han rubricat el conveni d’inserció laboral que permet l’ocupació d’almenys un treballador amb discapacitat intel·lectual durant la temporada turística i que s’ocupa d’atendre els visitants a l’arribada a la Llotja.

Un any més, la Confraria de Pescadors de Blanes ha renovat el seu compromís amb la Fundació ASPRONIS amb la signatura d’aquest conveni que els vincula. El Patró Major, Eusebi Esgleas, i la Presidenta de la Fundació ASPRONIS, M. Dolors Oms, l’han fet efectiu a les oficines de la Llotja. La Confraria ha fet palès així el seu compromís amb els col·lectius vulnerables i la responsabilitat social com a entitat amb gran pes en el teixit econòmic de la ciutat.

Com en d’altres anys, el conveni té vigència de maig a octubre i recull les tasques que ha de dur a terme un treballador en horari de tarda, durant la subhasta del peix (de 16 a 18h aproximadament):

  • venda d’entrades a la llotja,
  • passar un audiovisual
  • i proporcionar informació al públic assistent.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *