Lladre blanenc fuig cames ajudeu-me i llepa a la Garrotxa

  • Els clients d’una botiga d’Olot persegueixen un lladre pel carrer i aconsegueixen retenir-lo.

  • El jove havia robat un telèfon mòbil i la policia busca tres nois més que l’acompanyaven.

Imatge ELGARROTXICAT

Font

AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES

Contingut inforatiu rebut el dia 30.10.2018 a les 18:20 hores


Els clients d’una botiga de telefonia d’Olot han perseguit un lladre pel carrer i han aconseguit retenir-lo.

El jove, que té 18 anys i viu a Blanes (Selva) s’havia endut un mòbil de l’interior de l’establiment, situat al carrer Sant Rafel.

Els fets han tingut lloc cap a un quart de dotze del matí, quan un grup de quatre nois ha entrat a la botiga. Ràpidament, un d’ells –el detingut- s’ha tret unes tisores i ha tallat el fil de seguretat d’un dels terminals que hi havia exposats. El grup ha arrencat a córrer, però els clients de la botiga els han perseguit i han aconseguit atrapar el lladre.

La Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra han muntat un dispositiu per intentar localitzar els altres tres joves que formaven part del grup.


REFOSA D’INFORMACIÓ

L’intent de robatori a la botiga de telefonia del carrer Sant Rafel ha tingut lloc cap a un quart de dotze. Quatre joves han entrat a l’establiment, han robat un telèfon mòbil i han marxat corrents.

Els clients que hi havia a dins la botiga els han perseguit i han aconseguit retenir-ne un al mig del carrer fins que ha arribat la policia.

Precisament, es tractava del lladre que havia sostret el mòbil. A més del terminal, el jove també portava al damunt unes tisores, amb les quals havia tallat el fil de seguretat del telèfon que hi havia exposat. La policia s’ha endut emmanillat el jove, que té 18 anys i viu a Blanes, per un delicte de furt.

En paral·lel, la Policia Municipal d’Olot i els Mossos d’Esquadra han muntat un dispositiu per intentar localitzar els altres tres lladres. De moment, però, no els han trobat.


VÍDEO

elgarrotxi.cat

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *