Límits a les despeses electorals a Blanes

Disposicions complementàries a les eleccions i control de la comptabilitat electoral al DOGC.

Imatge RACÓCATALÀ.CAT

Opinió DdB: Uns 39.000 habitants per l’índex establert ens donen uns 8.700,00 € per barba. No me creo ni borracho que els grans esmercin tan pocs diners en la campanya. I els petits no hi arribaran ni de lluny. La vida es així

Font DEP. ACCIÓ EXTERIOR 

Contingut informatiu rebut el 02/04/2019

La convocatòria de les eleccions al territori d’Aran ha permès l’aprovació de dos decrets, necessaris per la celebració dels comicis.

En primer lloc

S’aprova el decret sobre les disposicions complementaries que regulen aspectes com el cens electoral; les candidatures i la durada de les campanyes.

D’altra banda

Un segon decret regula el control de comptabilitat electoral, a través del qual s’estableixen les subvencions que atorga el Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència a partits polítics, federacions, coalicions o agrupacions d’electors.

D’acord amb aquest últim decret, cap partit polític, federació, coalició o agrupació d’electors podrà superar en aquestes eleccions, per a despeses electorals, el límit que resulti de multiplicar per 0,22 euros el nombre d’habitants de la població de dret de les circumscripcions electorals on presentin candidatures.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *