L’Esbarjo de Blanes s’enfronta a multes milionàries

  • Josep Pàmies denuncia que la Generalitat vol “censurar” un acte a Blanes per parlar de l’MMS.

  • El defensor d’aquest compost, que el Col·legi de Metges considera perillós, té intenció de fer-lo igualment.

Cartell anunciant la conferència. Imatge PROMOCIONAL DE L’ORGANITZACIÓ

Font agència ACN

Contingut informatiu rebut el 14/02/2019 a les 23:07

Josep Pàmies ha denunciat que la Generalitat vol “censurar” un acte que s’ha de celebrar dissabte a Blanes per parlar del clorit de sodi o MMS (Miracle Mineral Solution). Un compost controvertit que ha generat l’alerta del Col·legi de Metges, des d’on s’ha advertit dels riscos per a la salut de tractar l’autisme amb aquest producte.

Segons Pàmies, els responsables del local on ha de tenir lloc l’acte han rebut un escrit del cap del Servei de Control Farmacèutic de la Generalitat amb “amenaces de multes milionàries”.

Pàmies ha considerat un “abús il·legal de poder” aquest escrit i ha anunciat que tirarà endavant la conferència, que porta per títol ‘Plantes remeieres. Què és l’MMS? Llibertat d’expressió’, al local de l’Esbarjo.

El defensor de l’MMS afirma que no ha dit mai que fos un medicament, “encara que pugui tenir propietats saludables i preventives”. I puntualitza que aquest producte “no és il·legal”, i que es fa servir, per exemple, per a la potabilització d’aigua de consum humà, “segons el Ministeri de Sanitat i la Comissió Europea”.


Josep Pàmies Breu (Balaguer, 1984)

És un pagès català conegut per la seva defensa de remeis naturals com l’estèvia, el MMS o el cànnabis per curar malalties diverses. És contrari a les vacunes i s’oposa a la creació i comercialització d’aliments transgènics. També afirma que el VIH i l’hepatitis C no existeixen.

Comprar:   Una dolça revolució

Què és exactament el famós MMS?

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *