L’equip de govern castigat sense vacances

Els grups polítics a l’oposició convoquen un ple extraordinari.

És la primera vegada que es pretén tirar endavant aquesta mesura.

PLE AJUNTAMENT BLANES AGOST

 

NOTA DE PREMSA.- EUiA-ICV, C’s, Batega per Blanes i la CUP han entrat a registre aquest dissabte la convocatòria d’un ple extraordinari aquest proper mes d’agost. L’ordre del dia gira al voltant de 4 punts: habitatge, pobresa energètica, educació i migració. Des de l’oposició es considera urgent afrontar el debat i la presa de mesures concretes per fer front a l’emergència social creada per la crisi econòmica. La mesura de la convocatòria d’un ple extraordinari està contemplada en el Reglament Orgànic Municipal (ROM) que especifica que és necessària una quarta part del plenari per convocar-lo. Els grups polítics a l’oposició entenen que l’equip de govern, després d’un any de legislatura, ha mostrat la seva manca de voluntat d’encapçalar polítiques socials contundents.

D’altra banda, amb aquest ple extraordinari es pretén donar compliment a la demanda expressada per diversos grups polítics de convertir l’agost en un mes hàbil. L’equip de govern, que es va comprometre a tirar endavant la mesura, ara s’hi nega.

Amb la voluntat de què s’aprovin el màxim de mesures possibles, els grups a l’oposició han manifestat la seva voluntat d’arribar a acords amb la resta de formacions que conformen l’equip  de govern.

Està previst encetar en les properes setmanes un seguit de trobades monogràfiques amb entitats i associacions vinculades amb el tercer sector per tal de debatre i incorporar propostes.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *