L’Ajuntament s’atabala i peta el concert de Carnaval

  • “Lamentem comunicar que malgrat la predisposició i ganes de les entitats juvenils, aquest any no realitzarem els concerts previstos per a la nit de Carnaval”.

  • “Hem volgut arribar a una entesa amb l’ajuntament de Blanes però segons sembla, en aquest poble el jovent no hi té cabuda”.

“Esperem que el Carnaval sigui la primera i última activitat que hàgim de suspendre, perquè amb aquest ritme el que li espera al poble de Blanes és la mort”. Imatge BLANESTURISME.COM

Font Consell Local de Joventut

Comunicat rebut el 29/01/2019 a les 16:45

Després de dues edicions en les quals el Consell Local de la Joventut ha organitzat i pagat gran part d’una nit de concerts a la Ciutat Esportiva com a proposta alternativa i popular per a la nit de Carnaval, aquest any vam decidir proposar una millora perquè el jovent de blanes no s’hagués de desplaçar fins a les afores de la vila, amb els riscos que això comporta.

Des de l’ajuntament, no han volgut ni valorar la proposta i l’únic feedback que rebem són excuses.

També ens han deixat molt clar que les entitats juvenils no són rendibles econòmicament i que per tant no som prioritàries.

És per aquest motiu que les entitats juvenils hem decidit deixar de donar la cara i fer activitats en nom de l’ajuntament.

Ens hem cansat d’anar darrere l’ajuntament, invertir temps, esforços i ganes per res.

No se’ns valora.

Ni a nosaltres com a entitats juvenils ni als joves en general.


I si no, conteu quantes activitats durant tot l’any i organitzades únicament per l’ajuntament, hi ha destinades als joves.

Després del tancament de morralla, nosaltres només en comptem una.

L’ensorra’t

A no, tampoc.

Que en aquesta també hi ha implicades les entitats juvenils, creant la programació, portant la barra i pagant tot l’equip de so i il·luminació.


El motiu pel qual no realitzarem la nit de Carnaval enguany és clar: L’AJUNTAMENT.

Els i les joves no som el futur. Som el present i ens estem cansant de la ignorància i del poc valor en què se’ns té.

I tu, jove (o no) que llegeixes això, desperta.

No esperis que els d’ara o els que vinguin solucionin res.

Mobilitza’t


CONTRASTANT

Presentada la proposta aquest mateix mes de gener, el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Blanes, Blai Vinaixa (PSC), la troba molt bona però ara és massa just per desenvolupar-la doncs traslladar la festa al pavelló vell implica parlar amb els veïns i la mobilització de Policia Local, Protecció Civil i Ambulàncies. I tampoc disposa de prou pressupost

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *