L’Ajuntament passa de prevenir agressions sexistes

La CUP proposa l’elaboració d’un protocol contra les agressions sexistes

EFE Jesús Diges

imatge EFE/JESÚS DIGES

 

NOTA DE PREMSA CUP BLANES.- En l’apartat de precs i preguntes del darrer Ple municipal de Blanes la CUP va demanar a l’equip de govern que es treballés en l’elaboració d’un protocol contra les agressions sexistes. Segons va exposar la regidora de la formació, Clara Castrillo, “aquestes agressions augmenten de manera considerable en situacions de festa com la que vivim a Blanes aquests dies, però en realitat es donen durant tot l’any, especialment els caps de setmana, precisament a causa del model de turisme i d’oci nocturn que tenim actualment a la nostra vila.

Segons fonts de la CUP en l’elaboració d’aquest protocol caldria comptar les associacions feministes de Blanes, el personal sanitari de la vila, els cossos de seguretat pública i també amb la col·laboració de la ciutadania. La CUP ha lamentat que des de l’equip de govern es respongués que “no tenim varetes màgiques i que no podem fer res més que demanar a la policia que vigili”.

La formació de l’esquerra independentista considera que seria necessari fer una campanya municipal i elaborar un protocol d’actuació per tenir una resposta organitzada en el cas de les agressions i que les víctimes se sentin emparades per l’administració.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *