l’ABBC recapta 601 euros a la quina per la Marató de TV3

Moltes gràcies a totes les persones que heu col.laborat en la quina solidària organitzada per l’ #ABBC!

Imatge ABBC

 

NOTA DE PREMSA.- La quina solidària organitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre ha aconseguit recaptar un total de 601 euros, que s’entregaran íntegrament a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties infeccioses.

El Casal La Cooperativa de Blanes es va omplir diumenge a la tarda de centenars de persones disposades a col·laborar amb el joc de la quina.

Es van repartir més d’un centenar de regals que van aportar 70 establiments diferents de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre. I es va demostrar, una vegada més, la solidaritat del teixit comercial de proximitat, que sempre que hi ha una crida s’aboca de forma massiva.

“Estem molt contents de l’èxit de la quina solidària. És la primera vegada que ho organitzem, però pensem repetir l‘any vinent perquè els participants han sortit molt contents”, ha explicat el president de l’ABBC, Lluís Pascual.

La solidaritat dels comerciants continuarà el dia de la Marató de TV3, el 17 de desembre de 9 a 15 h, quan l’ABBC tindrà una parada de venda de llibres de segona mà al passeig Marítim de Blanes, a l’alçada del carrer Ample, també per recaptar diners i entregar-los a la Marató.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *