La mossèn Batlle finalista als premis FCE

DARRERA HORA

L’Escola Octavio Paz de Barcelona ha estat distingida aquest dilluns al vespre amb la dotzena edició del premi Ensenyament que atorga anualment el Cercle d’Economia. El premi, que té una dotació de 15.000 euros, reconeix un projecte educatiu de centre pensat per millorar íntegrament l’àmbit pedagògic i organitzatiu. D’altra banda, el segon premi, dotat amb 8.000 euros, ha estat per a l’Escola Mossèn Joan Batlle, de Blanes, que ha format part durant tres cursos del Programa Escoles Tàndem promovent la transformació i la innovació educativa amb la ciència com a eix vertebrador. Els centres educatius finalistes han estat l’Escola Montserrat de Cornellà de Llobregat i l’Institut Quatre Cantons de Barcelona. En aquesta edició el premi ha rebut 30 candidatures de centres públics, concertats i privats. (ACN 07/05/2019)


Especialment, el jurat ha valorat el projecte ciències de la vida a l’aigua, que forma part de les Escoles Tàndem impulsades per la Fundació Catalunya-La Pedrera, realitat amb els investigadors del Centre d’Estudis Avançats de Blanes especialitzats en ecologia aquàtica i encarregats de la formació als mestres.

Drets de còpia CERCLE D’ECONOMIA

Font ESCOLA MJB

Comunicació rebuda el 07/03/2019

El projecte d’innovació pedagògica de l’escola Mossèn Joan Batlle, de Blanes, és finalista al Premi Ensenyament 2019 de la Fundació Cercle D’economia.

Enhorabona a tota la comunitat educativa!!!

El dia 6 de maig a les 19h al CaixaForum hi haurà l’entrega de premis!!

Avui (18/03/2019) ha vingut a conèixer de prop el projecte educatiu el jurat del certamen. L’equip directiu ha fet una exposició impecable! Passi el que passi el 6 de maig, nosaltres com a AMPA i com mares i pares, sabem que els vostres alumnes, els nostres fills, ja han guanyat! Estem molt orgullosos de poder formar part d’ aquest gran projecte educatiu i molt satisfets de saber que l’educació dels nostres nens està en tant bones mans. AMPA DE L’ESCOLA


ESCOLES TÀNDEM

El programa Escoles Tàndem de la Fundació Catalunya-La Pedrera és un projecte educatiu que gira entorn d’una matèria singular establint un vincle entre una escola i un centre de referència en aquesta matèria durant 3 anys.

L’eix que vertebra el nostre vincle amb l’escola d’infantil i primària Mossèn Joan Batlle de Blanes són les ciències de la vida a l’aigua.

Durant aquests 3 anys treballarem conjuntament mestres, formadors i investigadors del CEAB intercanviant coneixements, experiències i material pedagògic amb l’objectiu de millorar la formació integral dels nens i nenes de l’escola.

Aquesta experiència es planteja estretament lligada al municipi de Blanes, un municipi que dóna al mar i que delimita al sud amb el riu Tordera.

És per tant un indret idoni on viure tota mena d’experiències d’aprenentatge al voltant de les ciències de la vida al medi aquàtic.


PREMI ENSENYAMENT 2019

La Fundació Cercle d’Economia i l’Obra Social “la Caixa” entenen l’educació com a un factor decisiu de desenvolupament social i cultural, equitatiu i cohesionat, plenament integrat en el model social europeu.

La millora contínua de l’educació no només és un repte dels responsables polítics i dels professionals que s’hi dediquen, sinó de tota la societat i molt especialment dels sectors econòmics i socials.

És per aquest motiu que, conjuntament i gràcies a l’Obra Social “la Caixa”, convoquem el Premi Enseyament Fundació Cercle d’Economia destinat a fomentar especialment l’esforç dels mestres, professors i centres educatius que busquen i afavoreixen la generació del talent.


You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *