La més gran felicitat Ioga a s’Abanell

  • Informació i inscripcions al telèfon 696 673 340

ADAB RED Ioga a Blanes

El ioga (en sànscrit i pali: योग, yóga, “jou” o “unió”) és una de les sis darsanes o escoles de filosofia índia àstika que ja es practicava a l’Índia cap al III mil·lenni aC.
Proposa com a objectiu la major felicitat per mitjà de la unió de l’atman (ànima individual) amb el Braman (l’ànima universal). Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l’ascesi moral i l’exercici corporal.
Per aconseguir-ho, prèviament cal passar per l’autoconeixement i l’autoanàlisi, el desaprenentatge d’idees preconcebudes inconscients, el creixement personal i altres fases. Inclou la cura del cos físic, perquè és qui conté la persona i perquè considera que fent-ho hom pren cura de l’inconscient. Dóna importància a la respiració perquè és controlable conscientment i d’aquesta manera també es pot controlar i tenir cura del cor, la circulació sanguínia i altres aspectes físics i psíquics. Imatge ADAB.RED


Font

Associació de Dones Artesanes de Blanes

Nota pregada rebuda el dia 20.06.2018 a les 18:58 hores


Durant els mesos d’estiu A.D.A.B. (Associació de Dons Artesanes de Blanes) practica ioga a la platja, en un ambient natural i relaxant vora el mar.

Altres anys ho hem fet tots els dimarts i dijous a la platja de S’abanell a Blanes, davant el restaurant Els Pins, de 9:00 a 10:00h durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre.

Aquest mes de juny 2018, fem la pràctica els dissabtes a partir del día 23, i tambè durant la resta de l’estiu, sempre que faci bon temps.

Per sentir-te en Harmonia amb el Mar, la Natura i el Sol.

Et convidem a practicar ioga amb nosaltres i a gaudir d’un relaxant exercici que t’ajudarà a mantenir-te en equilibri durant aquests mesos d’estiu.


REFOSA D’INFORMACIÓ

Durante los meses de verano A.D.A.B. (Associació de Dones Artesanes de Blanes) practica yoga en la playa, en un ambiente natural y relajante junto al mar.

Las mujeres de A.D.A.B practicamos yoga en la playa los meses de verano. Una propuesta que aúna los beneficios de practicar esta disciplina con el privilegio de hacerlo en un marco de salud de máximo bienestar: a pocos metros del mar.

El aire de la Tierra tiene 21% de oxígeno y la máxima concentración de este elemento se encuentra a nivel del mar. En este ambiente, todo el organismo se beneficia.

Yoga en la playa

Durante los meses de junio, julio, agosto y septiembre, nos encontrarás practicando yoga en el escenario incomparable de la extensa playa de Blanes, ante el mar. Nos reunimos a la altura del Restaurant Els Pins, en la arena, para disfrutar de la benéfica práctica del yoga y sumarlo a los múltiples beneficios de respirar el aire marino, sin contaminación y con oligoelementos como el yodo.

Cuando se reúnen factores como humedad, brisa y ausencia de agentes irritantes en el aire, inhalar y exhalar profundamente se transforma en un auténtico placer.

Te invitamos a unirte a nosotras para disfrutar de esta relajante práctica. Estamos frente al Restaurant Els Pins, en la arena, siempre que haga buen tiempo.

Para sentirte en Armonía con el Mar, la Naturaleza y el Sol.


Durante todo el año, incluido agosto, puedes venir a practicar yoga en

l’Escola de Dansa Daina, Av. de la Pau nº 18, Blanes.

Y ahora también hacemos talleres de una nueva modalidad: Yoga-Danza

¿te apuntas?

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *