Jutjat de Blanes mort amb secret de sumari

DARRERA HORA: El jutjat de Blanes ha enviat a presó l’home que va matar a ganivetades un veí de Blanes (Selva) i va amagar el cadàver en una nau de Vilanova de Sau (Osona). El detingut, un mecànic de Vic de 49 anys, s’ha negat a declarar davant del jutge, tot i que ja havia confessat el crim quan divendres es va entregar als Mossos d’Esquadra. Ho va fer-ho en veure’s acorralat, perquè la policia ja tenia clar que ell era qui havia matat la víctima. La investigació ha permès determinar que el crim va tenir lloc la nit del 22 de gener en una casa del carrer Esperança de Vic, que el detingut tenia llogada. La víctima, que tenia 37 anys, hi va anar per aconseguir una arma, ja que l’havien amenaçat de mort. Fins i tot, aquell mateix vespre, abans de desaparèixer, va enviar diversos WhatsApp a la seva dona on se’l veia empunyant un rifle de mira telescòpica. A partir d’aquests missatges, del senyal del mòbil i d’una mentida que el mecànic va explicar a la policia, els Mossos van poder lligar caps i investigar-lo com a principal sospitós. (5/2/2018 – ACN)
 

Detingut un home per un homicidi en un magatzem a Vilanova de Sau.

Els Mossos van trobar el cadàver divendres a la nit amb signes de violència en un local als afores del poble.

Magatzem de Vilanova de Sau

Pla general del magatzem de Vilanova de Sau on van passar els fets. Imatge LAURA BUSQUETS (ACN)

 

INFORMA AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 49 anys de nacionalitat espanyola i veí de Vic pel presumpte homicidi d’un altre en un magatzem de Vilanova de Sau (Osona). El cadàver de la víctima, un home de 37 anys i nacionalitat espanyola, va ser localitzat el divendres passat a les 21.30 hores per agents de la Divisió d’Investigació Criminal amb indicis de criminalitat. Es trobava en un magatzem ubicat als afores del poble.

La investigació està dirigida pel jutjat d’instrucció número 4 de Blanes i es troba sota secret de sumari.

Alguns veïns amb qui va parlar l’ACN ahir al migdia van mostrar-se molt sorpresos per la descoberta del cadàver en un magatzem del municipi. Un d’ells, que passeja habitualment per la zona als afores del nucli de Vilanova de Sau, va explicar que a la finca on hi ha el magatzem i una casa a quatre vents no s’hi veia moviment des de feia setmanes.

 

 

COMUNICAT MOSSOS:

Detingut un home per un homicidi a Vilanova de Sau

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal adscrits a l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Girona han detingut un home de 49 anys, nacionalitat espanyola i veí de Vic pel presumpte homicidi d’un altre home.

Ahir pels volts de les 21:30 hores agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona i de la Regió Policial Central van localitzar el cadàver d’un home de 37 anys i nacionalitat espanyola amb indicis de criminalitat a un magatzem de la localitat de Vilanova de Sau.

La investigació es duu a terme per part de la Divisió d’Investigació Criminal i és dirigida pel Jutjat d’Instrucció núm. 4 de Blanes, que ha decretat el secret de les actuacions.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *