Junts x Blanes + independents i dones

La plataforma Junts per Blanes va presentar ahir una llista on hi destaca la majoria d’independents i de dones.

L’equip de cara a les eleccions municipals del mes de maig inclou també l’excandidata i regidora per ERC Conxita Boldú i el suport extern de l’exalcalde socialista Miquel Lupiáñez. 

L’alcaldable Mia Ametller, única dona candidata a la batllia de Blanes, va desvelar els noms de qui l’acompanyarà als comicis durant l’acte celebrat a la Casa del Poble. 

Imatge PdlO

Font JUNTS PER BLANES

Nota de premsa rebuda el 13/04/2019

Primers llocs

El número dos serà l’actual regidor del consistori Joel Comas Basté (Blanes, 1987), que va ser responsable de l’àrea de Joventut i Esports entre el juny de 2015 i l’octubre de 2017. És llicenciat en Ciències de l’Esport i Educació Física i forma part de Blanes per la Independència i l’Assemblea Nacional Catalana.

Els segueix Mònica Rabassa Vázquez (Blanes, 1992), graduada en estudis de Català i Espanyol amb menció de literatura comparada i italià per la UAB. Treballa de dinamitzadora de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre i coordina els projectes educatius Patis Oberts i Projecte Rossinyol en un altre municipi.

En quart lloc hi ha l’artista multidisciplinar Mayte Vieta Barragán (Blanes, 1971), coneguda per utilitzar fotografies de gran format que il·lustren les seves instal·lacions. Vieta, igual que la candidata Mia Ametller, és una de les concurrents sense carnet del partit.

Nacho Codina Decena (Montevideo, 1987), tanca els cinc primers noms de la llista. És responsable de restauració i representant dels treballadors del càmping Bella Terra. Actualment està cursant un grau en Administració i Direcció d’Empreses.

Meritxell Budó

A la presentació, que va comptar amb la intervenció de la consellera de Presidència Meritxell Budó, Ametller va remarcar que “Junts per Blanes va néixer com un projecte transversal, capaç d’aglutinar diferents sensibilitats polítiques. I això, per suposat, requereix d’un equip que sigui transversal de la mateixa manera en què ho és Blanes”.

La número u de la llista va dir, davant dels dos-cents assistents, que el seu objectiu és “donar resposta a totes les inquietuds del municipi” perquè “actualment Blanes té un govern caduc, que no ha ofert solucions ni té ganes de fer-ho”. En contraposició, la futurible alcaldessa va defensar “un model amb idees, empenta, solucions i, sobretot, acció”.

Per la seva banda, la consellera Budó va plantejar que “avui més que mai necessitem alcaldes i alcaldesses valents, i la Mia n’és un bon exemple. Tots hem de ser amb ella fent pinya”. Va recordar també que ella prové del món municipal i va valorar que aquest “permet veure de forma directa el resultat de la teva feina”. Finalment, va sentenciar que “ara ja no governem per a les persones, ara governem amb les persones”.

Candidatura Junts per Blanes – Eleccions Municipals 2019

1. Mia Ametller Salvador

2. Joel Comas Basté

3. Mònica Rabassa Vázquez

4. Mayte Vieta Barragán

5. Nacho Codina Decena

6. Ivan Cantero Sanz

7. David Escobedo Colom

8. Teresa Crespo Sala

9. Anna M. Valls Álvarez

10. Pere León Martín

11. Conxita Boldú Soler

12. Aitor Roger Delgado

13. Sílvia Bancells Aulet

14. Josep Maria Garcia Pérez

15. Antònia Borràs Vidal

16. Agustí Robert Vives

17. Mercè Caudet Ballobar

18. Sara Palomo Murcia

19. Fina Cañas Oliveras

20. Joan Felip Furés

21. Jaume Sagrera Lloveras

Suplents:

1. Joaquim Torrecillas Carreras

2. Carles Gibert Bernat

3. Isabel Núñez Clavero

4. Anna Montells Balaguer

5. Ricard Soria Rodríguez

6. Cristina Aledo Peña

7. Salvador Reynaldos Roca

8. Maria del Vilar Puig Llorens

9. Oriol Comas Basté

10. Mercè López Giralt

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *