Jornada de portes obertes a la Llar d’Infants els Peixets

  • El diumenge 15 d’abril, la llar obrirà les seves portes d’11h a 13h per a totes les famílies interessades en conèixer el centre i el seu funcionament de primera mà. Tots els assistents rebran un petit obsequi. El període d’inscripció està obert pel curs 18-19 i amb condicions especials 15è curs, per aquells inscrits abans del 31 de maig.

AL SETEMBRE INICIARÀ EL SEU 15È CURS ESCOLAR

Foto Peixets ACTIVITATS


LLAR D’INFANTS ELS PEIXETS. Des de l’inici s’ha diferenciat per la seva metodologia de treball i innovació, així com per la constància en la qualitat en l’atenció i serveis oferts a les famílies. Imatge LLIP


FONT

Nota de premsa

Rebuda el dia 09.04.2018 a les 17:36 hores


Des l’obertura el setembre de l’any 2004, la llar d’infants “els Peixets” ha estat pionera en oferir un programa pedagògic ric en activitats com la introducció del treball cooperatiu, l’activitat de piscina, o l’ensenyament de l’anglès amb Kids&Us, l’exclusiu i prestigiós mètode d’aprenentatge número 1 a nivell internacional.

El joc és la base de la metodologia predominant a les aules de la llar d’infants “els Peixets”.

Sobre el joc basen totes les activitats que proposen als nens ja siguin d’experimentació, psicomotricitat, simbòlic, música, anglès, entre moltes altres.

Aconseguim així un fons d’aprenentatge col·laboratiu i cooperatiu.


Una característica pròpia del centre és l’estreta comunicació que hi ha amb les famílies. L’escola manté sempre informats als pares i mares tant dels aspectes més assistencials de l’alumne (àpats, dormir, canvis de bolquers, benestar del nen durant la jornada a la lla, etc.), com de les activitats dutes a terme cada dia. La família disposa amb antelació del programa pedagògic setmanal, es fan informes escrits dos cops per curs i es mantenen tant reunions individuals amb cada família com grupals. Hi ha un clar objectiu: fer nens feliços.


Els infants gaudeixen dels avantatges que suposa tenir cuina pròpia amb cuinera, així com de les àmplies instal·lacions de primer nivell que actualitzem anualment i un equip de professionals, amb molta experiència i exposat a una formació continuada per donar sempre el millor als nostres infants i a les famílies.

Des de l’any 2008, la llar d’infants “els Peixets” manté un conveni pedagògic amb l’escola Montjuïc Girona International School per tal de compartir recursos educatius i pedagògics.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *