Joguines blanenques wanted dead or alive

Creu Roja Joventut necessita joguines sobretot per a infants de 10 anys i de 0 a 3

En aquests moments, manca recollir el 20% de les joguines que Creu Roja Joventut necessita per assolir l’objectiu de la campanya: aconseguir 7.200 joguines per a 3.600 infants en situació de vulnerabilitat.

A 8 dies de tancar la campanya, encara falten sobretot joguines per als infants d’edats més avançades (10-14 anys) i per als més petits (0-3 anys).

Recta final de la 25ena Campanya de Joguines “Els seus drets en joc”

Imatge IM

 

NOTA DE PREMSA.- A 8 dies del tancament de la campanya, a Creu Roja Joventut encara li manquen el 20% de les joguines que necessita per assolir el seu objectiu: repartir 7.200 joguines entre 3.600 infants en situació de vulnerabilitat. Principalment manquen joguines per als infants de major edat (10-14 anys) i per als més petits (0-3 anys).

Per als infants de 10 a 14 anys, es recomana donar material esportiu, joguines d’estratègia o jocs de taula interactius. Per als infants de 0 a 3 anys, es recomana la donació de jocs i joguines que promoguin l’experimentació i l’estimulació sensorial, com poden ser: jocs de construcció, joguines amb so i moviment, jocs per a pintar i crear o peluixos, tenint en compte que no continguin peces petites desmuntables que puguin ser perilloses.

Per totes les edats, cal tenir en compte que les joguines han de ser educatives, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu. Creu Roja Joventut també demana que siguin joguines noves, entenent que qualsevol infant té dret a estrenar-les, sigui quina sigui la situació econòmica de les seves famílies.

Fins que finalitzi la campanya el proper 3 de gener, també es poden seguir donant joguines a les seus que la Creu Roja disposa a les comarques de Girona i als punts de recollida que apareixen a la pàgina de

La Joguina Educativa.

També es pot col·laborar amb la campanya fent una donació econòmica a través del número de compte

ES03 – 2100 – 0002 – 5802 – 0170 – 8014

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *