Infants de Blanes els seus drets en joc

25ena Campanya de Joguines “Els seus drets en joc” Creu Roja Joventut repartirà joguines a més de 3.600 infants de Girona durant aquestes festes.

La campanya té l’objectiu de garantir, un any més, el dret dels infants al joc i recollir joguines per a infants en situació de vulnerabilitat. També es pretén sensibilitzar la població sobre el valor educatiu del joc i la seva importància en el desenvolupament de la infància.

Creu Roja Joventut necessita recollir prop de 7.200 joguines entre el 20 de novembre i el 3 de gener. Es poden consultar els punts de recollida al web www.lajoguinaeducativa.com. Les joguines han de ser noves, no bèl·liques, no sexistes i han de promoure el joc cooperatiu.

La campanya de joguines es durà a terme en més de 50 municipis de Girona, gràcies a més de 100 voluntaris i voluntàries.

Imatge CR

 

NOTA DE PREMSA.- Creu Roja Joventut inicia aquesta setmana, sota el lema lema “Els seus drets en joc”, la 25ena Campanya de joguines, amb la previsió de repartir joguines a més de 3.600 infants en situació de vulnerabilitat de les comarques gironines.

L’edició d’enguany preveu arribar a menys infants, atesa les mostres de lleugera recuperació econòmica. Dels 4.189 infants beneficiaris en l’edició de la campanya de l’any anterior, l’objectiu és ara d’atendre 3.600 infants.

Aquesta previsió s’ha realitzat tenint en compte la demanda de les assemblees locals i comarcals de la Creu Roja que participen en la campanya per donar resposta als casos de famílies derivades pels serveis socials de cada localitat. Així doncs, per cobrir aquesta demanda, Creu Roja Joventut necessita recollir 7.200 joguines fins 3 de gener.

Per desenvolupar la campanya, es comptarà amb la participació de prop de 120 voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut a més de 50 municipis de les comarques de Girona, a través de 15 assemblees locals i comarcals que poden cobrir diversos municipis.

La campanya també pretén sensibilitzar sobre el dret dels infants a jugar i el valor educatiu del joc, ja que s’emmarca en el projecte “Joguina Educativa”, que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l’any. Per això, Creu Roja Joventut sol·licita que les joguines siguin noves -ja que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies- no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu.

 

Crida al suport empresarial i social

A més de sol·licitar la col·laboració de la ciutadania, Creu Roja Joventut també crida novament a les empreses, comerços i entitats a col·laborar amb aquesta campanya. Aquest suport pot adoptar diferents fórmules, que van des de la donació de joguines en espècie, fins a aportacions econòmiques passant per la cessió d’espais per a la recollida, entre d’altres.

S’habilitaran diferents punts arreu de les comarques de Girona per a la recollida de joguines, que es poden consultar al web www.lajoguinaeducativa.com. També es pot col·laborar amb la campanya fent una donació econòmica a través del número de compte ES03 – 2100 – 0002 – 5802 – 0170 – 8014.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *