ICV-EUiA i BxB pel diàleg i contra la intolerància de C’s

Companys us enviem nota de premsa sobre el manifest que es va signar per part de totes les forces polítiques blanenques excepte Ciutadans.

Gràcies per la vostra atenció.

SERGIO ATALAYA MARTIN i MARGARITA SANTO CAMACHO els 2 regidors de C’s a l’Ajuntament de Blanes

Font

Nota de premsa conjunta ICV-EUiA/Batega per Blanes

Rebuda el dia 09.09.2018 a les 18:08 hores (Signada el 07.09.2018)


Ciutadans, l’únic grup municipal del consistori de Blanes que rebutja signar el manifest en favor de la pau i la concòrdia per l’11 de Setembre

  • ICV-EUiA i Batega creiem que aquest és un gest prou aclaridor del posicionament del partit taronja cada cop més escorat a la dreta
  • Des d’ICV-EUiA i Batega encoratgem a la gent de Blanes a seguir l’esperit del manifest

PSC, ICV-EUiA, PDeCAT, ERC, CUP, Batega per Blanes i PP, han signat avui un manifest consensuat, adreçat a la ciutadania blanenca, per instar a la població a celebrar la Diada Nacional de Catalunya l’11 de Setembre en pau i concòrdia. Dels 8 grups municipals només un, Ciutadans, s’ha negat a afegir-se i signar aquest manifest.

Des d’ICV-EUiA i Batega, creiem que aquest és un gest prou aclaridor del posicionament del partit taronja, cada cop més escorat a la dreta, amb anhel de protagonisme populista i tancat a qualsevol mena de diàleg. Queda clar per a nosaltres, que Ciutadans només busca treure rèdit de la situació d’una forma irresponsable i oportunista, propiciant enfrontaments i tancant-se de forma gens democràtica a qualsevol iniciativa que contribueixi a destensar la societat. Demostra, un cop més des de la seva intolerància, el poc respecte a la diferència, volen monopolitzar i imposar un pensament únic a tothom.

Que 7 dels 8 grups municipals amb representació a l’Ajuntament, hagin estat capaços de signar el manifest, malgrat les diferències polítiques, demostra que el diàleg és possible i des d’ICV-EUiA i Batega encoratgem a la gent de Blanes a seguir l’esperit d’aquest.


DOCUMENTS

Manifest Ajuntament de Blanes amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya 2018

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *