ICV-EUiA i Batega per Blanes juntos pero no revueltos

  • Batega per Blanes i la coalició ICV-EUiA es presenten a les eleccions municipals 2019 dins el partit polític Catalunya en Comú.

  • El nom definitiu de la candidatura es decidirà la primera quinzena de setembre a la convenció nacional de Catalunya en Comú.

Maria Dolors Rubio Castillo (ICV-EUiA) i Jordi Urgell Martínez (Batega per Blanes). 1ª i 2º de la llista


Font

EQUIP DE COMUNICACIÓ ICV-EUiA i BxB

Nota de premsa rebuda el dia 20.08.2018 a les 16:29 hores


Les formacions polítiques, Batega per Blanes i la coalició Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa sumaran les seves forces  per presentar-se a les eleccions municipals de maig del 2019, sota el paraigua del nou partit polític Catalunya en Comú, amb l’objectiu d’obtenir l’alcaldia de Blanes.

Cal recordar que Batega, per decisió de la seva assemblea, va acordar demanar a Catalunya en Comú poder participar d’aquest nou espai polític per tal de poder reforçar aquest nou projecte de futur amb els seus militants. L’aprovació per part dels Comuns d’integrar a Batega en aquesta coalició de formacions es va rebre el juny d’enguany. Aquest últim fet, més la creació del Grup Motor dels comuns a Blanes, fa ben evident la bona entesa entre ambdós grups municipals.

Ja des de fa mes d´un any, el treball entre les dues formacions polítiques s’ha fet pales amb les diferents mocions que s’han presentat de manera conjunta a l’arc plenari, desenvolupant una tasca molt important de cara al municipi, centrant-se en mesures de tipus socials i de millora dels barris.


La suma de vots de les dues formacions a les eleccions de maig del 2015 va ser de 4.100 vots i escaig, obtenint així un total de sis regidors. Aquest resultat fa pensar que són una alternativa real i factible a l’alcaldia de l’Ajuntament de Blanes, per a poder propiciar un govern progressista que posi en valor les necessitats de la ciutadania blanenca.


Avui encara no es pot donar el nom definitiu amb el qual la formació política blanenca participarà en les eleccions municipals. Aquest es decidirà en la convenció nacional que els Comuns tenen previst realitzar a principis de setembre i es comunicarà oficialment tant bon punt es coneixi.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *