Fundació ASPRONIS premi Climent Guitart a la solidaritat

Es premien les categories d’emprenedoria, música, solidaritat i formació 

CAFÈS CORNELLÀ, POLIFÒNICA DE PUIG-REIG, FUNDACIÓ ASPRONIS I PAULA ESPINAL, IV PREMIS CLIMENT GUITART 

 • L’esdeveniment, que a partir d’aquesta edició forma part de la Fundació Climent Guitart, ha recaptat fons per Open Arms, guanyador del premi a la solidaritat de 2017.

 • La vetllada ha conclòs amb l’actuació musical de la Polifònica de Puig-Reig i de la coral filipina Ateneo Chamber Singers.

Imatge MARCELLO DI MARCO

Font

Comunicació de la Fundació Climent Guitart

Nota de premsa rebuda el dia 08.11.208 a les 15:09 hores (Embargada fins a les 23:00 hores)


Els Premis Climent Guitart, organitzats per la Fundació Climent Guitart, s’han celebrat aquesta nit per guardonar els quatre àmbits en els quals l’hoteler Climent Guitart va fonamentar bona part de la seva vida professional i personal: la música, la solidaritat, l’emprenedoria i la formació.

En aquesta quarta edició, els guardonats han estat

 • Cafès Cornellà, al premi a l’Emprenedoria a La Costa Brava – Pirineu Girona, per la seva campanya i línia de producte Decoding Coffee.
 • La Polifònica de Puig-Reig ha rebut el premi a la música per la seva trajectòria internacional dels seus 50 anys d’història, i
 • Paula Espinal ha rebut el premi a la formació, que es dona cada any a l’estudiant amb millor nota del Cicle Formatiu d’Hostaleria i Turisme de l’Institut Ramon Coll i Rodés, de Lloret de Mar. El jurat també li ha atorgat una beca al CETT, Campus Internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona, perquè continuï els seus estudis en Formació Superior de Sala.

Per altra banda, el premi a la solidaritat s’ha atorgat a la Fundació ASPRONIS, que treballa per generar iniciatives, suports i serveis perquè les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament i col·lectius vulnerables puguin tenir condicions òptimes de qualitat de vida. En aquest sentit, la Fundació Climent Guitart ha recaptat l’import del preu del sopar dels assistents per a fer una donació a la Proactiva Open Arms, qui va rebre el premi a la solidaritat a l’anterior edició del 2017.

Celebrada a l’emblemàtica sala Palas Atenea de l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort de Lloret de Mar, la vetllada ha reunit a més d’un centenar d’assistents, que han gaudit de l’actuació musical de la Polifònica de Puig-Reig i de la coral filipina Ateneo Chamber Singers.

Jurat dels IV Premis Climent Guitart

Els Premis Climent Guitart, de caràcter anual, es van lliurar per primera vegada l’any 2015, amb motiu de la celebració dels 60 anys del grup Guitart Hotels.

El jurat està format per

 • Cristina Cabañas, presidenta de la Fundació Climent Guitart, com a presidenta del jurat;
 • Eugènia Bieto, directora general d’ESADE Business Law & School;
 • Enric Dotras, actual director de la Fundació Climent Guitart;
 • Antonio Escudero, president de la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona;
 • Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària “la Caixa”;
 • Marian Muro, directora general del grup Julià a Espanya;
 • Cristina Pinto, directora dels serveis educatius de l’Ajuntament de Lloret de Mar i
 • Josep Puigbó, periodista, director general d’UNDATIA comunicació, qui ha presentat la vetllada.

Guitart Hotels, 63 anys d’història

Les línies de negoci de Guitart Hotels han anat sempre molt vinculades al turisme familiar, esportiu, de negocis i cultural. La família Guitart va viure els orígens del boom del turisme de la Costa Brava amb la inauguració del seu primer establiment, l’Hotel Mar Brava, situat a Tossa de Mar, l’any 1955. Al cap de 10 anys, amb la incorporació de l’Hotel Guitart i l’Hotel Rosa de Lloret de Mar, Guitart Hotels es va constituir com a grup hoteler.

A partir de l’any 1983, Climent Guitart, recent format a ESADE i a la Universitat de Harvard, va agafar el relleu generacional de l’empresa i va assumir la presidència del grup. Aleshores, es van anar incorporant diferents hotels a la cadena, com

 • l’Hotel Guitart Club Goya, que va representar la primera aposta de l’empresa pel turisme esportiu,
 • el Guitart Central Park Hotel, que va ser el primer ressort de la Costa Brava (1985), o
 • l’Institut GEM, primer Wellnes & Spa a Lloret que va introduir el concepte de la salut al turisme.

Actualment, Guitart Hotels està presidit per Cristina Cabañas i compta amb 7 establiments:

 • el Guitart Grand Passage, a Barcelona,
 • el Guitart la Molina Aparthotel & Spa, a la Molina,
 • el Guitart Gold Central Park Aqua Resort,
 • el Guitart Central Park Aqua Resort,
 • el Guitart Hotel Venta de Goya,
 • l’Hotel GEM Wellness & SPA i
 • el Guitart Rosa, a Lloret de Mar.

Algunes dades sobre la Fundació ASPRONIS

A la Fundació ASPRONIS contribuïm a la qualitat de vida i als drets dels col·lectius a què ens adrecem, i els acompanyem en el seu projecte de vida mitjançant els serveis assistencials, laborals o els suports que calgui, de manera individualitzada, centrada en els desitjos, els gusto i les necessitats de suport de cada persona.

Actualment, acompanyem més de 400 persones adultes i les seves famílies. I atenem 1600 infants de mitjana cada any en atenció precoç a la comarca de la Selva i el nord del Maresme. Per a això, som 335 persones en plantilla, un terç de la qual té discapacitat intel·lectual i treballa en feines de manipulats, envasats, jardineria, senyalització viària, mobiliari urbà, neteja, etc. També donem suport a més de 140 persones que treballen en empreses per tal que la inserció sigui un èxit per a totes les parts. Finalment, ofertem activitats esportives i ens oferim com a mediadors en el lleure i les vacances inclusives, ja que l’oci és un dret reconegut a més d’essencial per al benestar personal.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *