Freskibo Manyanet Blanes Cup

EL COL·LEGI SANTA MARIA – MANYANET CELEBRA LA PRIMERA COMPETICIÓ DE ROBÒTICA EDUCATIVA DE BLANES

Imatge MB

Tots els elements que manipulaven els robots d’aquest torneig s’han creat amb la impressora 3D de l’escola a partir de dissenys creats pels propis alumnes. Imatge MB


Font

MANYANET BLANES

Nota de prensa rebuda el dia 14.05.2018 a les 17:24 hores


Aquest dissabte 12 de maig s’ha celebrat la FRESKIBO MANYANET BLANES CUP al Col·legi Santa Maria. La competició, organitzada per l’equip docent, exalumnes i alumnes, ha comptat amb una participació de més de 100 infants i joves d’escoles d’arreu de Catalunya i del propi Centre.

Els més matiners a competir han estat els participants d’ESO, que han començat la jornada descobrint els diferents reptes per a resoldre amb els robots LEGO MINDSTORM.

Els alumnes de Secundària podien participar en dos tornejos:

  • El primer consistia a construir un robot programat que fos apte per a un combat de sumo amb un altre robot.
  • El fil conductor del segon torneig era Blanes i els seus atractius. En aquest, s’havien de superar diferents reptes basats en el transport o llançament d’objectes per part del robot. Per exemple, en una de les proves havia de transportar les gambes des del canó de Blanes fins al port.

Paral·lelament, 40 alumnes de P5, 1r i 2n de Primària han fet una demostració amb els BEEBOTS. Els infants havien de programar els robots per a què arribessin a diferents punts d’un tauler o recórrer els carrers d’una maqueta tridimensional de Blanes.

L’organització fa una valoració molt positiva i destaca el fet que la robòtica és un molt bon mitjà d’aprenentatge perquè permet a infants i joves estructurar el seu pensament amb la finalitat de resoldre reptes i, alhora, fomenta el treball col·laboratiu.

Per finalitzar el matí, tots els participants i les seves famílies van poder gaudir del dinar ofert per l’espònsor FRESKIBO GRUP ROS.

You may also like...

1 Response

  1. cialis ha dit:

    Hi there! I’m at work browsing your blog from my new iphone 4!

    Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts!
    Keep up the great work!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *