Facebook bloqueja un redactor del nostre diari

LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ

Llibertat d’expressió!

Antonio Mora Vergés, redactor de Diari de Blanes a càrrec de la secció dominical “Racons de Blanes. Històries i relats”, que fa les millors audiències del mitjà, s’ha trobat aquest missatge en obrir Facebook:

Se restringió temporalmente tu acceso a joining and posting to groups that you do not manage hasta miércoles a las 11:03.

Si crees que se trata de un error, infórmanos.

Ens diu l’Antonio:

Fet el descàrrec el sistema manté la ‘suspensió ‘ de totes, totes.

Atès que continuo bloquejat PER FACEBOOK ESPAÑA, he enviat un missatge a Mark Elliot Zuckerberg:

Intuyo que esto es una persecución politica en aplicación del articulo 155. Mark Elliot Zuckerberg, tienes algun empleado que se sirve de facebook

Malgrat això, i atès el fet que la conservació del patrimoni històric i la seva documentació són un imperatiu ètic per als catalans, continuarem fidels per sempre més al servei d’aquest poble.

Acaba amb un prec:

Feu-ho córrer per les xarxes socials – també, també per facebook – i a qualsevol mitjà català i democràtic – dissortadament no són gaires – que se’n vulguin fer ressò.


ANTECEDENTS

El blog d’Antonio Mora Vergés:

Conèixer Catalunya

Aquí trobareu : histories, relats de sortides , propostes d’excursions, … que fan referència únicament i exclusiva a Catalunya i/o als territoris de parla catalana. M’interessa i molt conèixer d’altres llocs del món, però en tant que català vinc obligat a escombrar cap a casa, oi ?

You may also like...