Exposició BUMPA de la blanenca Laia Puig

 

Composició horitzontal amb tres fotos de l’exposició (Feta per la própia autora)

Imatge LAIA PUIG FONTRODONA

 

NOTA DE PREMSA.- Laia Puig Fontrodona (Blanes, 1996) és estudiant d’últim curs de direcció de fotografia a l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya). Ha fet la direcció de fotografia de molts curtmetratges, fashion films i documentals; i aquest any 2017 ha sigut membre del jurat jove dels festivals de cinema de Sitges i San Sebastián.

El proper dimarts 28 de novembre a les set de la tarda presenta la seva exposició Bumpa a la sala d’exposicions de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC). Es tracta d’un projecte molt personal  que es sosté a través d’una mirada que recorre el silenci, el vertígen i la culpa.

 

Seguint les própies paraules de l’autora:

Quan era petita creava paraules. Els bumpes eren els gronxadors, les bústies de correus eren les papereries i els supermercats es deien papolis. El contingut fotogràfic d’aquesta exposició neix del desig de mostrar una mirada personal i, alhora, creativa envers el món que m’envolta i el que m’he trobat durant els tres mesos de producció del projecte. A través de l’obra dividida en capítols, pretenc crear un discurs poètic, de la mateixa manera que creava paraules, entorn a la melancolia i el pas del temps, sensacions que es desprenen de la major part de la meva obra. No són fotografies recreades sinó que tracten l’instant poètic i espontani que parla més que qualsevol anotació o apunt que hagués pogut incloure sobre elles. Els tres capítols, “Silenci”, “Vertigen” i “Culpa”, tenen en comú l’absència. De so, d’equilibri i de pau. En un cas l’alteració és exterior i en l’altre és un torbament íntim. La meva mirada crea linies i composicions on habiten persones que viuen en un món que no les deixa ser lliures, un món immers en una tristesa permanent.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *