Expectants amb “Clarianes de Bosc”

Una mostra sobre el pas del temps basada en fotos fetes amb càmeres de fusta de pollancre.

L’artista Víctor Masferrer és l’autor de l’exposició ‘Clarianes de Bosc’ on es combina fotografia, escultura i dibuix que es podrà veure a Blanes.

llavors CLARIANES DE BOSC

 

INFORMA AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES.- Víctor Masferrer ha guanyat l’última convocatòria del cicle Exposicions Viatgeres que organitza la Diputació de Girona. El projecte, que l’artista ha batejat amb el nom de ‘Clarianes de Bosc’, és una reflexió sobre la creació de la imatge i la relació de l’ésser humà amb l’entorn natural. La mostra, que es podrà veure a la Casa de Cultura de Girona fins el 8 d’octubre, consisteix en un seguit de fotografies fetes amb càmeres de fusta de pollancre que documenten el pas del temps. L’objectiu del cicle és apropar l’art i la cultura a la ciutadania i promoure la creació artística, per això aquest projecte es podrà veure en diversos municipis de la demarcació. El president de la Diputació de Giriona, Pere Vila, ha assenyalat que aquest cicle “ajudarà a que petits municipis tinguin l’art d’avantguarda a l’abast tot i la dificultat que els suposaria fer aquestes posades en escena”.

‘Clarianes de Bosc’ combina fotografia, escultura i dibuix i pretén fer una reflexió sobre la relació entre l’home i el seu entorn natural. Masferrer planta càmeres fetes de fusta de pollancre al mig del bosc per crear fotogrames que documentin el pas del temps. A l’exposició hi ha les càmeres que ha fet servir l’artista així com les fotografies que han sorgit d’aquest experiment. El jurat va elegir aquest projecte en considerar que “és una proposta expositiva plenament contemporània, amb una reflexió sobre la creació de la imatge a partir de la natura”. Com la resta d’exposicions que l’han precedit, el cicle comença a la Casa de Cultura de Girona però passarà per diferents municipis de comarques gironines com ara Lloret, Ripoll, Blanes, Torroella de Montgrí i Castellfollit de la Roca, entre d’altres.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *