Excel·lentíssim i Reverendíssim Senyor a Blanes

La parròquia de Sant Pau de Depaong està agermanada amb la parròquia de la Sagrada Família dels Pins de Blanes.

Imatge GOLFE NEWS

 

INFORMA AITOR ROGER.- Ens visita el nou bisbe de Dapaong, Magíster (Mgr) Dominique Banlène Guigbile, togolès de 53 anys, acompanyat de Mossèn Joan Soler, rector de Sant Martí d’Arenys de Munt i que fora missioner a la diòcesi de Dapaong, al Togo (Àfrica de l’Oest).

Avui dissabte 9 de desembre, a les 7 de la tarda, presidirà la missa de la Sagrada Família de Blanes. Invitem a tots els feligresos.

L’il·lustre visitant acabà els seus estudis a Strasbourg, on durant 6 anys treballà la tesi d’ethnologie : «Le Culte des ancêtres et la foi chrétienne : essai d’anthropologie religieuse chez les Moba du Nord Togo».

Després de la missa el podrem saludar personalment.

En ‘cabat, a la rectoria, li oferirem un sopar de “pa amb tomàquet”. Donat el poc espai de que disposem només hi són  convidats els membres de la Comissió, dos representants dels Consells parroquials de les tres parròquies de Blanes, el president de Càritas interparroquial i els mossens de Blanes.

 

 

RELACIONAT

VIATGES SOLIDARIS.- Bocinets de Terra sempre apostem en els nostres viatges pel que diem un TURISME RESPONSABLE I SOSTENIBLE. Responsable quant a ser conscients de l’impacte que poden tenir les nostres visites a les comunitats locals i en la seva vida diària, així com el respecte soci-cultural d’aquests pobles. I Sostenible en buscar els recursos locals com a restaurants o allotjaments per organitzar els nostres viatges i donar oportunitats a la població. I encara que aquesta sigui la política de totes les nostres rutes, hem dissenyat alguns viatges en els quals la teva aportació va més enllà. Són els anomenats viatges solidaris, rutes que us portaran participar en projectes solidaritat de Blanes «Amics de Dapaong» o «l’Associació per al Desenvolupament Agrícola de Kuwonku i el seu Districte» o també pel desenvolupament de la dona a Gàmbia o pels orfenats de la regió de Odisha a Índia. Viatges en els quals podràs aportar el teu granet de sorra.

 

«Amics de Dapaong»

Viatgar fins a Togo que es troba entre els 20 països més pobres del món. Dapaong, es l’extrem nord del país, es la regió més pobre del Togo, amb una taxa de pobresa del 85,9% i una taxa d’extrema pobresa del 13,2%.

A Dapaong us incorporareu a la parròquia de Sant Pau de Dapaong i treballareu en els diferents projectes de cooperació.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *