Espectacular (i perillosa) persecució policial a Blanes

  • Detenen a Blanes un conductor reincident i drogat després de xocar contra tres vehicles policials mentre fugia d’un control

  • L’home, de 27 anys i veí de Lloret de Mar, conduïa sense carnet perquè tenia antecedents per fets similars

Persecució i Col·lisió contra Policia Local

Un cop fetes les comprovacions, la policia va constatar que el jove, de 27 anys i veí de Lloret, tenia antecedents per fets similars, com ara conduccions temeràries, consum de substàncies tòxiques, uns delictes que ja li havien comportat la retirada del carnet de conduir. Imatge AJUNTAMENT DE BLANES


FONT

AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES

Contingut informatiu rebut el dia 23.04.2018 a les 13:00 hores


La Policia Local de Blanes (Selva) ha detingut un jove de 27 anys de Lloret de Mar (Selva) que conduïa sota els efectes de la cocaïna i no tenia el permís de conduir. Va passar ahir diumenge a un quart de set del matí, en un control habitual d’alcoholèmia i drogues a l’entorn de la zona d’oci nocturn dels barris dels Pins i La Plantera.

El detingut, que anava amb un acompanyant, va fugir derrapant i a tota velocitat en veure els agents.

Tres patrulles del cos local el van estar perseguint per diferents punts de Blanes fins que el cotxe fugat va tenir un accident amb unes tanques protectores.

Els agents que es van acostar al vehicle, a més, es van haver d’apartar ràpidament per evitar ser atropellats quan el conductor va fer marxa enrere.

La persecució va continuar amb tres envestides contra cotxes patrulla que li volien barrar el pas.

Al final, un cop el vehicle va quedar rodejat, els dos ocupants van haver de sortir.

El conductor, però, es va resistir.

Els agents van constatar que l’home ja tenia antecedents per conduccions temeràries i per conduir sota els efectes de la droga, uns delictes que li havien comportat la retirada del carnet.

Aquest dilluns passarà a disposició judicial.


REFOSA D’INFORMACIÓ


La Policia Local de Blanes ha detingut un home que va protagonitzar una persecució de pel·lícula la matinada de dissabte a diumenge. Efectius del cos havien organitzat un control habitual de consum d’alcohol i drogues coincidint amb l’horari de tancament de la zona d’oci que hi ha als barris dels Pins i La Plantera.

A l’entorn d’un quart de set, un turisme de color gris fosc va fer mitja volta derrapant per intentar escapolir-se d’aquest control.

Els agents van donar l’avís per ràdio a les altres patrulles mentre el vehicle circulava a tota velocitat per Blanes, saltant-se semàfors en vermell i posant en perill altres conductors.

Durant la marxa, a més, anava tirant pertinences per la finestra, que posteriorment es va comprovar que eren paperines de cocaïna.

El conductor anava amb un acompanyant de copilot.

El primer contacte amb el cotxe a la fuga va ser a l’alçada del passeig de Catalunya, a prop de l’estació de busos. Els agents van demanar-li que s’aturés però no ho va fer. El conductor va continuar la fugida a gran velocitat fins a una rotonda al barri de Mas Enlaire. En aquest punt, els reductors de velocitat i l’espai amb els vehicles estacionats van comportar que acabés xocant contra les tanques de protecció.

Tres col·lisions contra cotxes patrulla

Els agents van aturar el seu vehicle per acostar-se caminant fins al cotxe del fugat, que acabava de tenir l’accident. El conductor, però, va fer marxa enrere ràpidament i va obligar els agents a apartar-se ràpidament per evitar ser atropellats.

En un nou intent de fuga en marxa, el cotxe va xocar frontalment contra un cotxe patrulla però va aconseguir maniobrar per sortir-ne. Poc després, va xocar amb unes altres tanques i va tenir una nova col·lisió frontal amb un vehicle policial que li barrava al pas. En un últim intent, va acabar xocant contra la part posterior d’un altre vehicle del cos.

Un cop va quedar completament bloquejat, els agents van demanar als dos ocupants del vehicle que sortissin.

El copilot ho va fer tot seguit mentre que el conductor encara s’hi va resistir. Seguidament, se li va fer el test de drogues i va donar positiu en cocaïna.

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *