Escola Ventijol de Blanes jornada lúdico-esportiva

A favor de les persones amb diversitat funcional.

Amb Pas Ferm organitzem nova jornada lúdico-esportiva

AMB PAS FERM organitzem una nova jornada lúdico-esportiva. Imatge YT

 

NOTA DE PREMSA

El proper diumenge 18 de març, a la població de Santa Cristina d’Aro, l’associació Amb Pas Ferm organitzem una nova jornada lúdico-esportiva.

L’Associació està formada per les ampes i les escoles d’educació especial Els Àngels de Palamós, Font de l’Abella de Girona i Ventijol de Blanes.

L’assocació  busca poder oferir una autèntica jornada inclusiva on les persones amb i sense diversitat funcional puguin gaudir dels beneficis de la pràctica esportiva.

La jornada constarà de dues rutes de muntanya, espais d’esports adaptats i un concert de l’orquestra Di-Versiones.

Les rutes de muntanya inclouran un circuit de 4 quilòmetres, circulable per bicicletes, cotxets, cadires de rodes… i una ruta de 10 km que ens portarà per bonics corriols de muntanya.

Per a aquelles persones que ho prefereixin, hi haurà activitats paral·leles de dansa adaptada, teràpia amb gossos, bàsquet adaptat, servei de bar…

Ens faria molta il·lusió poder comptar amb la vostra assistència en un dia tant especial per nosaltres.

 

REGLAMENTS

Art. 1.- La marxa solidària popular AMB PAS FERM, es realitzarà el pròxim 18 de Març a partir de les 9:00h a les instal·lacions esportives municipals de Santa Cristina d’Aro.

Art. 2.- constarà de dos circuits: el curt 4-5 km i el llarg 10km. El circuit de 4-5 km garanteix la viabilitat de recórre’l amb aparells amb rodes com ara: cotxets, cadires de rodes, caminadors…

Art. 3.- Les inscripcions es faran el mateix dia de 9:00h a 9:45h del matí. Properament: Anticipades a la secció marxa esportiva del Decathlon de Platja d’Aro i Girona.

Art. 4.- A continuació detallem els donatius amb dret a participació:

– Menors de 3 anys: entren amb el donatiu de la família.

– Menors de 12 anys: marxa solidària + concert DiVersiones. Donatiu: 6€.

– Majors de 12 anys: marxa solidària+ concert DiVersiones. Donatiu: 10€.

– Si només vols venir al concert DiVersiones. Donatiu: 6€

Art. 5.- Les entitats organitzadores no es fan responsables dels danys materials i/o morals que puguin causar o fer-se els participants i el públic assistent.

Art. 6.- Les entitats organitzadores podran realitzar els canvis que tècnicament siguin necessaris per circumstàncies que així ho aconsellin o ho obliguin.

Art.7.- Es repartiran bosses de corredors per les primeres inscripcions.

 

 

RELACIONAT

Us deixem un breu vídeo on podreu repassar la jornada de l’any passat:

Si vas venir l’any passat i vols convidar a tothom a venir, FES UN VIDEO i etiqueta’ns AmbPasFerm. Nosaltres el compartirem!!!

 

 

ANTECEDENTS

QUI SOM

Una agrupació d’escoles públiques i Ampes d’alumnes d’educació especial de les comarques de Girona, AMB PAS FERM

Tenim la finalitat de crear xarxa entre aquestes entitats per a aconseguir recursos i dur a terme activitats que afavoreixin el desenvolupament personal i social de les persones amb diversitat funcional intel·lectual, motriu i/o sensorial i la inclusió d’aquestes en activitats socials d’interès comú.

Amb la voluntat de donar visibilitat a la necessitat de qualsevol persona d’accedir a la pràctica esportiva, siguin quines siguin les seves possibilitats i necessitats específiques, ens plantegem organitzar una jornada lúdico-esportiva oferint la possibilitat de participar-hi cadascú amb les seves possibilitats.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *