En Comú Podem vol governar amb ERC i PSC

L’Assemblea de Blanes en Comú Podem analitza els resultats de les eleccions i aposta per un govern progressista a la vila.

  • L’assemblea de Blanes en Comú Podem, analitza de forma positiva els resultats electorals. 
  • S’obre un període de negociació amb altres formacions per constituir un govern estable per a Blanes. 

Imatge BLANES EN COMÚ PODEM


Opinió de DdB:  Salmeron té tot el dret de negociar l’alcaldia. Però jo opino que si marxes, marxes; no vulguis controlar per la porta del darrere com els peperos


Font BLANES EN COMÚ PODEM

Nota de premsa rebuda el 30/05/2019

El dimecres 29 es va convocar l’assemblea de Blanes en Comú Podem, per analitzar els resultats de les eleccions municipals.

L’assemblea va ser conduïda pels coordinadors de l’executiva, Ramón Caurel i Miriam Brunet, el cap de llista, Jordi Urgell i el director de campanya, Joan Salmerón.

En les seves intervencions van explicar que, malgrat el moment polític complex que s’ha viscut en la campanya i a la gran quantitat de candidatures presentades, queda clar que hi ha hagut un vot majoritari que ha donat la confiança als partits progressistes, amb un resultat d’empat a 5 regidors per ERC, PSC i BECP.

Pel que fa a Blanes en Comú Podem, el resultat de les votacions el situa com la tercera candidatura mes votada. Es va valorar molt positivament el treball de militants i simpatitzants que es van implicar amb tota la energia en la campanya amb mes d’un centenar de persones fent treball de carrer, prova d’això ha estat la bona acollida dels actes públics, des de la presentació de la candidatura que va omplir el teatre municipal, fins els actes al carrer en els que malgrat les inclemències del temps van atreure a moltes persones.

S’obre ara, tal com va explicar Jordi Urgell, un període de negociacions amb els diversos grups municipals per tal d’aconseguir per a Blanes un govern estable que treballi amb la màxima dedicació, per millorar la ciutat i la vida dels blanencs i blanenques, valorant diverses opcions com la d’un equip tripartit ERC, PSC, BECP. Cal tenir en compte que el proper 15 de juny s’ha de constituir el nou govern municipal i escollir a l’alcalde.

Tenint sempre clar les línies del programa, es va considerar necessari obrir les portes al diàleg per arribar a conformar un equip de govern amb garanties, que requerirà de negociacions al voltant de les propostes i que BECP escoltarà i transmetrà a la seva assemblea, per tal que aquesta voti allò que consideri millor per a tothom.

Amb aquesta intenció s’ha constituït un grup de negociació conformat pels cinc regidors i regidores electes i pel cap de campanya, que seran els encarregats de recollir i negociar les propostes. Grup que va ser aprovat per l’assemblea.

A lo llarg dels torns de paraula sobre els diferents punts, els assistents van debatre tant sobre els resultats com sobre els possibles acords per constituir un govern amb altres formacions polítiques.

Per acabar es va emplaçar a l’assemblea a una propera reunió, el dilluns 3 de juny, on s’informarà de les propostes rebudes i es debatrà i votarà sobre la proposta mes idònia.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *