Els Peixets, treball, innovació i constància

La llar d’infants els peixets, més de 15 anys educant els més petitons.

  • Des de l’inici s’ha diferenciat per la seva metodologia de treball i innovació, així com per la constància en la qualitat en l’atenció i serveis oferts a les famílies. 

Drets de còpia LLAR D’INFANTS ELS PEIXETS

Autora EMMA RECIO

Article rebut el 22/03/2019

Des l’obertura el setembre de l’any 2004, la llar d’infants “els Peixets” ha estat pionera en oferir un programa pedagògic ric en activitats com la introducció del treball cooperatiu, l’activitat de piscina, o l’ensenyament de l’anglès amb Kids&Us, l’exclusiu i prestigiós mètode d’aprenentatge número 1 a nivell internacional.

El joc és la base de la metodologia predominant a les aules de la llar d’infants “els Peixets”. Sobre el joc basen totes les activitats que proposen als nens ja siguin d’experimentació, psicomotricitat, joc simbòlic, música, anglès, entre moltes altres. Aconseguint així una base de treball i d’aprenentatge col·laboratiu i cooperatiu.

Una característica pròpia del centre és l’estreta comunicació que hi ha amb les famílies. L’escola manté sempre informats als pares i mares tant dels aspectes més assistencials de l’alumne (àpats, dormir, canvis de bolquers, benestar del nen durant la jornada a la lla, etc.) com de les activitats dutes a terme cada dia. La família disposa amb antelació del programa pedagògic setmanal, es fan informes escrits dos cops per curs i es mantenen tant reunions individuals amb cada família com grupals. Hi ha un clar objectiu: crear un entorn de nens feliços.

Els infants gaudeixen dels avantatges que suposa tenir cuina pròpia amb cuinera i amb menús cuinats amb productes frescos i de proximitat i seguint les tendències més saludables en la alimentació infantil. Tanmateix, les àmplies instal·lacions de primer nivell i un equip de professionals, amb experiència i exposat a una formació continuada ofereixen el millor als nostres infants i a les famílies.

Des de l’any 2008, la llar d’infants “els Peixets” manté un conveni pedagògic amb l’escola Montjuïc Girona International School per tal de compartir recursos educatius i pedagògics.

El període d’inscripció està obert pel curs 19-20.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *