Els blanencs passem de [email protected] LMS

Menys del 4% d’usuaris potencials accedeixen al servei.

Imatge YT

 

NOTA DE PREMSA GENERALITAT DE CATALUNYA.- Un total de 14.040 usuaris de la Regió Sanitària Girona van accedir el 2016 al [email protected] La Meva Salut (LMS), dada que gairebé triplica els 5.454 que hi havien entrat l’any anterior. Dels 585.252 ciutadans més grans de 18 anys atesos als centres d’atenció primària (CAP) de la Regió, un total de 28.306 ja disposen de l’acreditació per accedir a aquest espai en línia, que permet disposar d’informació personal i d’altres serveis per fer tràmits, consultar i tenir cura de la salut. Aquesta xifra suposa que el 4,84% de la població ja podia accedir-hi al 2016, i que gairebé la meitat hi havia entrat almenys un cop.

 

La Garrotxa, amb més acreditats

El 2016 l’àrea de gestió assistencial (AGA) amb més persones acreditades –amb usuari i contrasenya– per accedir a LMS va ser la de la Garrotxa (7,98%), seguida de la de l’Alt Maresme (5,49%), el Baix Empordà (5,11%), el Gironès Nord i el Pla de l’Estany (4,84%), la Selva Marítima (4,60%), el Ripollès (4,31%), el Gironès Sud i la Selva Interior (4,04%) i l’Alt Empordà (3,75%).

[email protected] La Meva Salut inclou la informació personal generada per l’atenció sanitària prestada en centres assistencials públics. S’hi pot visualitzar i consultar el pla de medicació vigent, les vacunes administrades, els diagnòstics, els informes clínics i els resultats de les proves i exploracions complementàries. En alguns casos, també s’hi pot consultar el dia i l’hora de proves i visites programades a l’atenció primària i als hospitals. Aquesta informació només és disponible si el centre assistencial l’ha publicat al sistema informàtic.

A través de LMS, s’hi pot consultar informació sobre el temps d’espera per una intervenció quirúrgica, i el document de voluntats anticipades (si s’ha registrat). També permet expressar la voluntat de fer-se donant d’òrgans i teixits, i d’imprimir el carnet de donant. A més, possibilita fer consultes als professionals sanitaris per mitjà d’eConsulta, tot i que aquesta funcionalitat tot just s’està desplegant. En paral·lel, permet realitzar tràmits diversos, com ara demanar visita, sol·licitar el canvi de metge i concertar cita per a vacunacions internacionals.

Amb l’objectiu de garantir la confidencialitat de les dades, hi poden accedir les persones més grans de 18 anys que disposen de la targeta sanitària individual (TSI) i de l’acreditació corresponent, que es pot sol·licitar al mateix CAP.

 

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *