Els blanencs Kids from Mars, a l’Strenes

DARRERA HORA

Els guanyadors de la secció Talent Gironí del festival han estat els blanencs Kids From Mars. Es tracta d’un grup format per joves de 16 anys que ja tenen sis temes propis publicats en un EP. Guanyar aquest concurs els assegura tocar en el festival quan aquests treguin un àlbum. (ACN 06.05.2019)


També Joina, Toni Beiro i Bipolar

Els quatre projectes musicals formen part de la secció Talent Gironí que organitza el festival amb la col·laboració de la Fundació Valvi

Imatge PO

Font ACN

Contingut informatiu rebut el 14/03/2019

Els artistes Kids from Mars, Joina, Toni Beiro i Bipolar actuaran en el Festival Strenes, que es celebra a Girona aquesta primavera.

Aquests artistes i grups són els seleccionats de la segona edició del Talent Gironí, que dona l’oportunitat a músics gironins de presentar les seves propostes durant el festival. Al final, es dona un premi al grup o artista més destacat.

Kids from Mars és un grup format per dos nois de Blanes (Selva) de només setze anys, que aposten per la música indie. Divendres, 3 de maig a les 21 hores. Auditori C.C. La Mercè, pujada de la Mercè, 12, 17004 Girona

Joina és un dels noms que sona més en el món del rap català. Dins del festival presentarà el primer disc autoeditat, una mescla de rap i pop.

Toni Beiro, olotí, també presentarà àlbum a l’Strenes, ho farà en format acústic i acompanyat per un baixista.

Bipolar és un grup de Sant Feliu de Guíxols que presenta un rock-pop modern que connecta a la perfecció amb les noves generacions.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *