El model turístic de Blanes ha tocat fons. Per DESPERTA FERRO!!!

 

IMG-20160804-WA0002

Potser ha arribat el moment de plantejar-se que el model turístic de Blanes no dóna per més. Tant les institucions com els diferents sectors empresarials haurien de replantejar un nou model turístic per a Blanes.
Durant el mes de juliol amb les expectatives posades a la setmana de les festes, hi ha hagut una certa acceleració de visitants sent el moment àlgid els dies que com cada any es fa l’exhibició de focs d’artifici. Acabat aquests, hem tornat a una realitat en què s’aprecia la No proliferació de turistes. ¿Per què passa això? Donant un tomb per la nostra població, veiem una gran oferta hostalera per a tot tipus de butxaques i gustos. Preguntant a diferents establiments tots ens diuen el mateix; NO HI HA GENT, NOMES CAPS DE SETMANA. En aquests locals ens expliquen que estan ajustant preus inclús reestructurant el seu model, per poder oferir el seu producte al millor preu. I l’exclamació que ens comenten és: SOM PRIMERA SETMANA D’AGOST.
¿La platja està plena? NO. Les aigües de les nostres platges són similars a les del voltant? SI. Tenim uns allotjaments similars als del voltant, tenim un altre model. Molta oferta de càmping, poca oferta d’apartaments i hotels de qualitat mitjana i cap gran hotel de gama alta.
Visitant els barris perifèrics de Blanes, la gent ens comenta que li surt més barato anar a la platja de Malgrat o de Lloret que baixar a la platja del seu poble. Ens comenten que els preus que han de pagar de pàrquing, no són assumibles per a la seva butxaca. ¿Pot ser hem arribat al moll de l’os del problema? El pàrquing i les zones blaves de Blanes són un impediment per al desenvolupament econòmic de la nostra població. Qüestió que l’alcalde en funcions actual, el Sr. Quim Torrecillas va declarar al PUNT AVUI “Son una eina de recaptació per les arques municipals”. Són els representants polítics i els diferents sectors empresarials els que han d’acabar amb aquest problema. Blanes té algun pla de viabilitat per aquesta situació amb algun projecte de model turístic nou? Lluny queden aquells anys que el teixit industrial que hi havia a Blanes complementava el model turístic. A penes queden empreses de gran facturació que exportin fora de Blanes.

You may also like...

2 Responses

 1. jordi Esteva ha dit:

  Vergonyoses les zones blaves , que hi ha darrera d’ aquest contracte que ha expoliat el poble ? Qui es el responsable de donar un benefici tan gran a Saba -Abertis ???
  Qui presuntament ha tingut un benefici per les seves butxaques ???
  Animeu.vos i denuncieu totes les irregularitats a la justicia …
  Que fa la oposiciò a Blanes ???

 2. Albert ha dit:

  100% d’acord!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *