El jutge de Blanes investiga estafa 360.000 €

A una agència de viatges de Girona.

  • La Guàrdia Civil ha detingut dues persones i busca un tercer integrant que està desaparegut. 

Drets de còpia CANARIAS 7

Font agència ACN

Contingut informatiu rebut el 06/05/2019

La Guàrdia Civil ha desarticulat una organització criminal per estafar 360.000 euros a una agència de viatges de Girona.

El cas el va destapar a mitjans del 2017 l’apoderat de l’empresa a través d’una denúncia on manifestava que havia detectat diverses transferències bancàries irregulars des del 2012 i fins al 2014 en concepte de pagaments per serveis, que es feien a comptes desconeguts.

La policia va descobrir que una treballadora amb accés al sistema comptable editava els comptes dels clients i disfressava els comptes on transferia els diners il·legalment com a comptes de pagament a establiments i grups hotelers amb els quals l’agència operava habitualment. Per encobrir els pagaments utilitzava com a justificants reserves anul·lades o falsejades.

De moment, hi ha dos detinguts, un home i una dona de nacionalitat espanyola, i la policia busca un tercer membre, un ciutadà paquistanès que està desaparegut.

La organització utilitzava cinc comptes bancaris de diferents entitats per ingressar els diners. Les extraccions es feien normalment a través de caixers automàtics, amb imports d’entre 1.000 i 10.000 euros. El mateix dia es transferien a un dels cinc comptes que tenien.

La policia ha detingut dos dels integrats com a presumptes autors dels delictes d’estafa continuada, apropiació indeguda i falsedat documental.

La Guàrdia Civil ha instruït les diligències i les ha entregat al jutjat d’instrucció 2 de Blanes (Selva).

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *