El Departament d’Indústria palmero de la Nylstar

  • La Generalitat confia en el projecte empresarial de la Nylstar de Blanes.

  • La directora general d’Indústria detalla que està fent un producte “molt acceptat” per a grans marques.

Maria Matilde Villarroya. Imatge CCMA

Font agència ACN

Contingut informatiu rebut el dia 09/01/2019 a les 14:54 hores

La directora general d’Indústria de la Generalitat, Maria Matilde Villarroya, ha mostrat plena confiança del govern català amb el projecte empresarial de la Nylstar de Blanes (la Selva).

Villarroya ha detallat que l’empresa compta amb un “projecte de negoci força atractiu” ja que estan fabricant un producte “molt acceptat” per a altres grans indústries tèxtils.

De la mateixa manera, la directora general creu que “falta temps per consolidar les comandes” i per aquest motiu la Generalitat els ha donat “suport econòmic”.

“És important que no es transmeti una imatge que l’empresa no està bé, perquè no és veritat”, ha reblat Villarroya.


ANTECEDENTS

“A través del crèdit participatiu atorgat per la societat inversora Avançsa, la Generalitat de Catalunya ha injectat dos milions d’euros a Nylstar Blanes, la històrica factoria coneguda en aquest municipi com l’antiga SAFA. El préstec té un termini d’amortització de cinc anys i s’emmarca en la línia de Innova Global de l’antiga Eplicsa (Avançsa). En l’actualitat l’empresa produeix 118 tones de fil i preveu tancar aquest any 2018 amb vendes de més de 10 milions d’euros, i compta amb una plantilla d’uns 150 treballadors”. (Comunicació AB 26/11/2018)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *