Drons, blockchain, IOT i smartgarden per Blanes

  • Jardins intel·ligents: Drons, blockchain, IOT i smartgarden al servei dels jardins.

  • La Fundació Carl Faust organitza una jornada sobre tecnologia, jardins i botànic el proper dimarts 25 de setembre al Palau Robert.

Imatge EL ECONOMISTA

Font

Departament de Comunicació Fundació Carl Faust

Nota de premsa rebuda el dia 06.09.2018 a les 11:53 hores


La Fundació Carl Faust, encarregada de gestionar el Jardí Botànic Marimurtra és conscient que avui el context no és el mateix que a principis del segle XX, i per aquest motiu, la Fundació organitza una Jornada sobre Jardins Intel·ligents, el proper 25 de setembre, al Palau Robert de Barcelona.

La jornada Jardins intel·ligents: Drons, blockchain, IOT i smartgarden al servei dels jardins, es centra en els reptes que tenen els jardins botànics per als quals s’exposaran possibles solucions. És un debat que pretén ser d’interès per suposat per als propis jardins botànics. Però també per als actors públics i privats que poden aportar les solucions. Específicament, universitats, centres tecnològics i startups. Finalment, el sector jardiner en un sentit més ampli, té també interès en els reptes i les solucions que es tractin en aquesta jornada.

En la jornada hi participaran Xavier Verdaguer, d’Imagine Creativy Center, Rafel Vidal, del Departament d’Enginyeria Telemàtica de la UPC, Pablo Vidarte, de Bioo Tech – Electricity from plants, Jordi Barceló, de Modpow, Bartolomé Olivares, de IoTLabs.

Les inscripcions a la jornada són gratuïtes amb reserva prèvia a través del formulari a

http://bit.ly/InscripcionsJornades2018.

La informació del programa es pot consultar al web

www.jornades.marimurrta.cat.


La Fundació Privada Carl Faust va ser creada el 1951 amb l’objectiu de mantenir i continuar l’obra del creador del Jardí Botànic Marimurtra, Carl Faust. En els seus estatuts s’hi estableixen explícitament que els seus objectius fundacionals són:

“la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, […] cercant la cooperació i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques.”

La Fundació Carl Faust, per altra banda, va ser mereixedora el 2009 de la Creu de Sant Jordi i el Jardí Botànic Marimurtra està classificat com a Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *