Dolors Rubio pot ser alcaldesa de Blanes

  • Blanes en Comú presenta la candidatura per a les municipals 2019 en la seva Festa de Tardor.

  • L’acte, a la plaça 11 de setembre de la vila, ha convocat a més d’un centenar de persones.

  • Han intervingut Jèssica Albiach i Joan Mena, presidenta i portaveu respectivament del grup parlamentari Catalunya en Comú-Podem.

Imatge BEC

Opinió DdB: Sumant els electors de ICV-EUiA i els de Batega x Blanes se’n van al doble de vots que el PSC (actual alcalde). Però en política 2 + 2 no són 4: Quants dels 6.000 votants a C’s el 21D repetiran opció?… Esquerra a Blanes pujarà com a la resta del país?… Els cupaires amuermats s’ho arribaran a creure i aniran per feina?… sociatas i neoconvergents seguiran perdent vots perquè el seu electorat senior, majoritari, es va morint?… Està complicadillu…


Font

Blanes En Comú

Nota de premsa rebuda el dia 24.09.2018 a les 0:17 hores

La festa que a la tardor celebraven cada any la coalició municipal ICV-EUiA i Batega, aquest any s’ha convocat en nom de Blanes en Comú, aprofitant l’avinentesa per donar a conèixer les 11 persones que integraran la llista en la que es presentarà a les eleccions Municipals 2019.

Aquesta candidatura va rebre els avals necessaris i va ser aprovada per unanimitat en una assemblea del Comú de Blanes celebrada el divendres 14 de setembre.

L’acte, a la plaça 11 de setembre de la vila, ha convocat a més d’un centenar de persones que han seguit amb gran interès tant la presentació de la candidatura, que ha estat rebuda amb grans aplaudiments, de la que s’ha encarregat Joan Salmeròn, regidor i portaveu d’ICV-EUiA, esmentant alguns dels trets més destacables de les persones que la integren, amb l’objectiu de guanyar l’alcaldia i tenir a una alcaldessa presidint-la

Ha pres la paraula Dolors Rubio, candidata a l’alcaldia de Blanes, destacant que s’havia format una candidatura paritària i representativa de la ciutadania blanenca i de la que ha volgut remarcar que es tractava de persones que conformaven un equip disposat a treballar de valent per millorar i fer prosperar la vila.

També Jordi Urgell, número 2 de la llista i actual portaveu del grup municipal Batega, ha remarcat l’apropament que hi ha hagut en els darrers anys entre ambdós grups municipals i que han desembocat en la creació d’una candidatura que aplega a persones diverses provinents tant de partits d’esquerra com independents que es senten motivats per canviar la forma de fer política al municipi.

Com a convidats eren presents Joan Mena, portaveu del grup parlamentari Catalunya en Comú-Podem i Jèssica Albiach, presidenta del grup parlamentari Catalunya en Comú-Podem. Cal mencionar que ambdós han estat nomenats aquesta darrera setmana i com ha destacat la regidora i candidata Dolors Rubio, s’estrenaven en els seus nous càrrecs a Blanes.

Joan Mena, ha remarcat en el seu parlament, la convicció que estem davant d’una candidatura sòlida formada per persones que volen i saben treballar en equip i que contribuiran decisivament en canviar la vida política i la societat blanenca.

Per la seva banda, Jèssica Albiach ha valorat de forma molt positiva el fet que la candidatura sigui paritària i que l’alcaldable sigui una dona, en el seu parlament ha fet referència als objectius, de caràcter marcadament social, que impulsen las candidatures de Catalunya en Comú-Podem en tot el territori per les municipals 2019, expressa menció dels temes que afecten a tota la ciutadania com la sanitat, les pensions, l’ensenyament i, en general, tots aquells drets que cal reconquerir pel futur i a més d’aquests objectius prioritaris, cercar una solució per Catalunya, treballant per aconseguir un referèndum pactat i vinculant

Després dels parlaments tots els assistents ha gaudit d’un dinar de germanor que ha estat amenitzat per la magnífica veu de la cantant blanenca de flamenc, Brenda Vera Delgado, acompanyada per dos guitarristes, tancant la festa la degustació d’un pastís commemoratiu de la Festa de Tardor.


DOCUMENTS

Llista dels primers 11 candidats per a les eleccions municipal de 2019

1. M. DOLORS RUBIO

Veïna de Ca la Guidó. Regidora del grup municipal d’ICV-EUiA i portaveu del grup al Consell comarcal de la Selva. Ha estudiat dret i abans de la crisi es preparava per a la judicatura.

Activista social en diferents plataformes i secretaria a la Junta de l’associació de veïns de Ca la Guidó. Afiliada a EUiA i Consellera Nacional de Catalunya en Comú.

2. JORDI URGELL

Veí de Quatre vents. Regidor del grup municipal de Batega per Blanes. Psicopedagog i educador social de Formació. Ha treballat en molts àmbits socials. Vinculat al món associatiu del municipi des dels 16 anys, organitzant diferents casals i colònies a Blanes.

Actualment treballa al món educatiu centrat en l’àmbit de la Unitat d’educació compartida, essent un recurs per estudiants de secundària que s’han perdut dins el sistema educatiu.

És inscrit de Podem.

3. KENYA CABALLERO

Veïna del barri de Mas Moixa- Vilar Petit. És educadora infantil a L’escola bressol municipal de La Plantera des del 2006 i fou educadora de l’escola bressol de Ca la Guidó del 2000 al 2006.

És activista sindical de CCOO.

4. PERE LOPERA

Veí del barri de Mas Moixa- Vilar Petit. Treballa de pintor com autònom. Ha estat molts anys vinculat a diverses associacions i actualment és membre de la Junta de la Casa Andalusia de Blanes i president de L’Associació de veïns del seu barri.

És afiliat i coordinador d’ICV Blanes.

5. MARIAN ANGUITA

Veïna del barri dels Pins. Regidora del grup municipal d’ICV-EUiA. És jubilada i la major part de la seva vida professional a estat com a tècnica editorial i periodista gastronòmica i els últims anys va treballar a la prefectura de la policia municipal de Blanes com operadora. Activista LGTBI i feminista.

És afiliada a EUiA.

6. ROSA ALADERN

Ha estudiat turisme i és una treballadora autònoma dedicada professionalment al món turístic. Directora del càmping VoraMar i Vicepresidenta de l’associació de càmpings de Blanes.

7. ANGEL JORDÀ

Ha treballat de comercial durant 21 anys per tot el món. Ha viscut a diverses ciutats d’Europa i d’EE.UU.

Molt vinculat al món de l’esport jugant durant 11 anys a primera divisió d’handbol i de rugbi i 3 anys en l’equip nacional de bobsleigh en campionats del món i d’Europa.

Actualment és activista de Procés Constituent a Blanes i inscrit de Podem. A més a més és membre de la coordinadora de Procés Constituent en l’àmbit nacional.

8. MONTSERRAT ROMERA

És autònoma i treballa una explotació hortofructícola i té una parada al mercat de fruites i verdures del Passeig de Dintre.

És tècnica d’integració social i coordina el SIAD (Servei Integral d’atenció a la dona). Afiliada al Sindicat Unió de Pagesos.

9. MIKY LOPEZ

Veí del barri de la Plantera. Actualment és regidor del grup municipal d’ICV-EUiA. És músic, enginyer de só i responsable federal de xarxes socials de IU.Ha sigut activista sindical durant molts anys a CCOO i és afiliat a EUiA

10. LELY CAMPÓN

Veïna del barri de Valldolig. Treballadora del món de l’Hostaleria i actualment treballa al món de l’estètica i el quiromassatge. És activista del sector del feminisme i ha participat en moviments sindicals.

11. DANI CANTERO

Veí del barri de Ca la Guidó. Va estudiar educació física. Actualment és professor a l’escola Cor de Maria i és president de l’Associació Esportiva de futbol Ca la Guidó.

You may also like...

1 Response

  1. CIUDADANO ha dit:

    Blanes es España. Su próximo alcalde será Don SERGIO ATALAYA MARTIN. Joderos catalufos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *