Doblet de ciència a Blanes amb Marimurtra

La Fundació Carl Faust participa a la Setmana de la Ciència amb diferents activitats al Jardí Botànic Marimurtra.

Visites guiades d’El Rebost i la primera edició del “Marimurtra + Científic” ompliran la Setmana de la Ciència al Jardí Botànic de la Costa Brava. 

Text de la FUNDACIÓ

Rebut el 04.11.2019

La Fundació Privada Carl Faust, propietària i gestora del Jardí Botànic Marimurtra, ofereix enguany diferents activitats participatives en el marc de la Setmana de la Ciència.

El cap de setmana del 9 i 10 de novembre s’oferiran diverses visites guiades gratuïtes temàtiques amb el títol d’El Rebost de Marimurtra, que permeten aprofundir en les tècniques, estratègies i filosofia d’aprofitament de materials, així com en els valors de la biodiversitat amb què funciona el Jardí Botànic Marimurtra.

Pel que fa al segon cap de setmana de la Setmana de la Ciència (16 de novembre), s’ha preparat la primera edició del taller ‘Marimurtra + Científic’, una jornada concebuda per presentar i involucrar al públic general en l’activitat científica que es duu a terme al Jardí Botànic Marimurtra. En aquesta ocasió, la jornada se centrarà en:

Propostes de voluntariat a Marimurtra (local i internacional)

Herbari (amb la realització d’un taller i una visita al jardí per recollir material vegetal)

Extractes naturals (presentació dels projectes de recerca d’extractes naturals fets a Marimurtra en el darrer any en col·laboració amb la UdG)

Totes les activitats previstes per aquesta Setmana de la Ciència tenen la doble intenció d’oferir informació interessant de l’activitat científica al Jardí Botànic Marimurtra i, alhora, promoure la participació i vinculació d’aquelles persones que puguin tenir interès en la seva realització a diferents nivells, des del més bàsic, pràcticament com a hobby, fin al més professionalitzat o especialitzat (pràctiques d’empresa, TFG, etc.)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *