Demà dissabte regalen 2.000 € en vals de compra

NOTA DE PREMSA.- Per premiar la fidelitat dels seus clients, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) sortejarà un total de 2.000 euros en vals de compra, el proper dissabte 18 de novembre.

Els tiquets per participar es poden aconseguir fins el mateix dia del sorteig realitzant una compra als establiments adherits a la campanya.

En total, es regalaran 30 tiquets: 20 vals de compra de 50 € cadascun i 10 vals de 100 €. Els afortunats podran gastar els premis de l’1 al 12 de desembre.

El sorteig se celebrarà el dissabte 18 de novembre, a les 16 h, a la Plaça dels Dies Feiners de Blanes. Els participants hauran d’estar presents en el moment del sorteig i dipositar una part de la butlleta a la urna que hi haurà instal·lada a la plaça.

Els comerços que han participat a la campanya són: Can Burguet, CanJosep, Can Queldra, El Tall, Pastisseria Orench, Peixos Sala, L’Arcada Galeria d’Art, Alemany, Subliminal, Dolors Checa, Sabateria Sagrera, The Shoes House, Xacar, Euronics Blanes, Dakota Skate, Dakota Sport, Esports Perpiñà, Els Sabons de l’Eva, Eurekakids, La Casa Groga, Joieria Grau, Dolors Íntim, Raval Llenceria, Cave Canem, Daina Wear, Dakota, Déjà Vu, Ernie Grober, Grace £Grace, Liberty, Metropolis, Saura, Women-05, Saraco, Òptica Muralla, Sanjuan òptics, Papereria Bitlloch, Casa Ros i Perfumeria Júlia.

You may also like...