Dia Mundial del Parkinson activitats del 6 al 26

L’Associació Catalana de Parkinson Blanes La Selva – Alt Maresme prepara un seguit d’activitats pel Dia Mundial del Parkinson

Font ACAPBLANES

Nota pregada rebuda el 01/04/2019

L’Associació Catalana de Parkinson Blanes La Selva – Alt Maresme (ACAPBLANES), com cada any arribant aquestes dades ha preparat una sèrie d’actes amb motiu del Dia Mundial del Parkinson, que és l’11 de abril.

Des del seu inici l’any 2005 ACAPBLANES, associació sense ànim de lucre, ha fet camí donant suport als afectats i afectades per aquesta malaltia neurodegenerativa, encara incurable. Per aquest motiu ACAPBLANES convida a tothom a participar de totes les activitats programades.

Com cada any ACAPBLANES sortirà al carrer el dia 6 d’abril amb una taula informativa davant del Teatre de Blanes. El mateix dia 6 d’abril a les 17h se celebrarà al mateix Teatre de Blanes un gran espectacle organitzat per l’Escola de Dansa Daina, que una vegada més col·labora amb ACAPBLANES, i que comptarà també amb la participació d’altres escoles.

Entrades anticipades a la web de l’Ajuntament www.teatredelacostabravasud.cat, a l’Escola Daina i al mateix dia a les 16 h. al teatre. Preu 5€ . Recaptació solidaria per ACAPBLANES.

Al llarg de tota la setmana del 15 al 18 d’abril l’associació celebrarà jornada de portes obertes al local d’ACAPBLANES (c/ Joan Carles I, 1) per donar a conèixer i informar de totes les activitats que actualment si realitzen.

El dia 12 d’abril a les 17h a l’Auditori del Centre Catòlic se celebrarà una interessant conferència oberta a tothom relacionada amb la malaltia de parkinson, que enguany tractarà sobre “CUIDEM AL CUIDADOR DE MALATS DE PARKINSON”, a càrrec de les neuròlogues de l’Hospital de Sta. Caterina Dres. Berta Solano i Anna Cots, i la infermera Mireia Montserrat .

Adreçada a pacients, cuidadors i familiars afectats i també a tothom que hi estigui interessat.

Finalment, el dia 26 d’abril es realitzarà una sortida de relació al Jardins de Sta. Clotilde de Lloret de Mar, per gentilesa de l’Ajuntament de Lloret, i a continuació un dinar de germanor amb tot els associats que ho desitgin.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *