Dia Mundial del Parkinson, activitats a Blanes

 • L’Associació Catalana de Parkinson Blanes La Selva – Alt Maresme (ACAPBLANES), ha preparat una sèrie d’actes amb motiu del Dia Mundial del Parkinson que es l’11 de abril
DM_Parkinson_2018 ACAPBLANES

Des del seu inici l’any 2005 l’associació sense ànim de lucre ha fet camí donant suport als afectats per aquesta malaltia neurodegenerativa i encara incurable. Per aquest motiu ACAPBLANES convida a tothom a participar de totes les activitats programades. Imatge DM


FONT

Nota de premsa Associació Catalana de Parkinson Blanes La Selva – Alt Maresme (ACAPBLANES)

Rebuda el dia 03.04.2018 a les 22:53 hores


Com cada any sortirem al carrer el dia  7 d’abril a Blanes amb la taula informativa.

El mateix dia 7 d’abril a les 17 h es celebrarà al Teatre de Blanes un gran espectacle organitzat per l’Escola de Dansa Daina, que una vegada més col·labora amb nosaltres, i que comptarà també amb la participació d’altres escoles.

Al llarg de tota la setmana del 16 al 20 d’abril l’associació celebrarà  jornada de portes obertes al local del carrer Joan Carles I número 1.

Del dia 5 al 20 d’abril hi haurà exposició informativa i gràfica “Que és la malaltia de parkinson”? a la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar per explicar què és la malaltia. El dia 17 d’abril a les 19 h. tindrà lloc, a la mateixa Biblioteca Municipal de Lloret de Mar, una  xerrada informativa a càrrec de les professionals d’ACAPBLANES, que ens parlaran de la “Importància de la rehabilitació en el parkinson”

El dia 13 d’abril a les 17 h a l’ Auditori del Centre Catòlic se celebrarà una interessant conferència relacionada amb la malaltia de parkinson, que enguany tractarà sobre “Parkinson entre parella i relació” adreçada a familiars, pacients i amics, que serà impartida per la reconeguda doctora Àngels Bayés, neuròloga especialitzada en parkinson.

Finalment, el dia 4 de maig es realitzarà una sortida de relació amb tot els associats que ho desitgin.


PROGRAMACIO DIA MUNDIAL DEL PARKINSON 2018

 • Dissabte 7 d’abril
  • De 16 a 20h. Taula informativa ACAPBLANES. Davant del Teatre de Blanes
  •  17 h. Espectacle a càrrec de l’Escola de Dansa Daina, junt amb altres escoles al Teatre de Blanes. Entrades anticipades a la web Ajuntament a l’Escola Dansa Daina i al Teatre el mateix dia de la funció des d’una hora abans. Preu 5€.
 • Divendres 13 d’abril
  • 17 h. Conferència i col·loqui: PARKINSON ENTRE PARELLA I RELACIÓ,  a l’auditori Centre Catòlic de Blanes (Roig Jalpí, 16), a càrrec de la Dra. Àngels Bayés, neuròloga especialista en parkinson de la Clínica Teknon de Barcelona.
 • Setmana del 5 al 20 d’abril a LLoret de Mar
  • Taula informativa i exposició gràfica “Què és la malaltia de parkinson?”,  a la Biblioteca Municipal de LLoret de Mar ( Pl. Pere Torrent, 1). Dimarts 17 d’abril 19 h. Xerrada “Importància de la rehabilitació en el parkinson”, per conèixer les activitats i teràpies que es realitzen a càrrec de les professionals de ACAPBLANES. Biblioteca Municipal de LLoret de Mar ( Pl. Pere Torrent, 1).
 • Setmana del 16 al 20 d’abril
  • De 10 a 12h. Jornades de portes obertes a ACAPBLANES, per qui vulgui informar-se i conèixer les nostres activitats (Joan Carles I, 1).
 • Divendres 4 de maig ens trobem a les 11 h. a l’Associació o podeu anar-hi directament:
  • Dinar de germanor  a EL POL (Crta d’Arbúcies) com a cloenda dels actes del Dia Mundial del Parkinson. Consistirà en entrants, paella i postres, aigua refrescos, vi i cava. Preu 15 € per persona. Previ pagament quedarà confirmada la vostra assistència, Data límit dia 27 abril. Les consumicions fora del menú seran abonades particularment.

Us hi esperem!

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *