Desenvolupadors blanencs premis a la innovació tecnològica

  • Llançament de la 3a edició dels Premis a la Innovació Tecnològica aplicada a fins humanitaris de Creu Roja.

  • L’objectiu de la convocatòria és la creació d’aplicacions mòbils innovadores que facilitin la tasca de Creu Roja en la seva atenció als col·lectius més vulnerables.

  • Cada premi està dotat amb 4.000 euros.

Imatge CerQana

Font

Àmbit de Comunicació i Imatge

Nota de premsa rebuda el dia 28.09.2018 a les 11:40 hores

La nostra societat esta assistint a una gran transformació social i tecnològica que ha fet emergir noves necessitats socials i humanitàries que la Creu Roja assumeix com reptes decisius i inajornables als quals cal respondre des del nostre esperit de canvi, adaptació i innovació,.

Davant d’aquests reptes la tecnologia és una aliada i d’aquí la importància dels ‘Premis Creu Roja a la Innovació Tecnològica aplicada a finalitats humanitàries’

L’objectiu fonamental és ‘incentivar els treballs basats en propostes tecnològiques en les seves fases d’innovació, desenvolupament i implantació ‘, apunta Carlos Capatàs, director de Serveis Tecnològics Digitals de Creu Roja.

En la tercera edició d’aquests guardons, la Creu Roja lliurarà 3 premis a les propostes desenvolupades per a dispositius Smartphone, bé en Android, iOS o totes dues, sempre que estiguin en fase beta.

Cadascun dels premis està dotat amb 4.000 € i anirà acompanyat d’una escultura commemorativa.

Poden presentar-se als Premis les persones físiques o jurídiques, tant de forma individual com en equip que presentin treballs relacionats amb els assumptes enunciats anteriorment.

Al web https://www.cruzroja.es/principal/web/premios-tic es troba disponible el text íntegre de les bases de convocatòria, així com el formulari per a la presentació.

El termini de lliurament de projectes acaba el 30 de novembre a les 12.00 h.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *