Curs de Tarot a Blanes balanç i futur

CURS DE TAROT A BLANES

Imatge registresakashics.org

Text de Natàlia B. Serrano

Datat a 29/12/2019

Quan em pregunten si adivino el futur, se’m escapa un somriure. No, jo no adivino el futur, el que faig és triar el millor futur posible. El tarot del segle XXI s’anomena moltes vegades tarot evolutiu. Què vol dir això? De fet, la mateixa paraula ho diu, ens ajuda a evolucionar com a persones.

Els arquetips del tarot ens representen tot l’univers mental de la persona. És una eina fantàstica per portar sobre la taula la informació que tenim al subconscient.

Explorem la percepció extrasensorial. Tots i totes som intuitius, però durant massa temps això s’ha deixat de banda. És hora d’una obertura de ment. Costa una mica integrar una habilitat que ningú t’havia dit que tenies, que ningú conegut ha treballat mai. Però l’experiència ens diu que totes les persones tenen la capacitat de percebre extrasensorialment. La vidència ja no és ocultisme ni màgia, és un fet natural a l’abast de tothom.

Els cursos de tarot a Blanes han vingut per quedar-se. El primer l’hem fet en quatre caps de setmana seguits, diumenge a la tarda perquè semblava la millor opció. Els assistents l’han disfrutat de valent. És un curs dinàmic, amb una perspectiva totalment nova.

De cares a 2020 ens arribaven peticions de d’organitzar-ho diferent. Ho hem espaiat molt en el temps, de manera que tenim més temps de païr un aprenentatge tant sorprenent. Ara esperem un grup més gran però igualment cuidarem que sigui prou petit com per mantenir el caliu que hem tingut. Conservem però els diumenges a la tarda perquè és quan gairebe tothom està desliurat.

Hem preparat un format de tarja-regal que agrada molt. És una bona idea per aquests dies de festes. Podeu demanar-lo per internet o a Espai Integratiu. Si voleu donar una sorpresa, això segur que no s’ho esperen.

Seguidament el que tenim preparat és un curs d’entrenament de la percepció extrasensorial. Et sorprèn? Dons aviat deixarem de veure-ho com alguna cosa increible. Hem fet tallers i cursos a altres llocs i realment funciona. Les persones poden conectar amb una habilitat que és natural en els éssers humans, però que mai s’ha potenciat. De més, descobrir-ho és emocionant i divertit.

El lloc és un privilegi en si, la casa de Espai-integratiu té molta història. Actualment acull diversos tipus de teràpies i és encantador. Té una energia molt positiva i molt adeqüada per aquestes activitats.

Podeu trobar més informació a: 

www.registresakashics.org

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *