C’s vol fora el Conseller Delegat d’Aigües de Blanes

aigues_de_blanesxavier_puig

Imatge @Xavier_Puig ARIET

 

NOTA DE PREMSA.- El regidor de C’s Blanes i membre del consell d’administració d’Aigües Blanes, Sergi Atalaya, ha demanat que s’aparti a Narcís Piferrer del càrrec de Conseller Delegat i Director Financer d’aquesta empresa “mentre duri el procés judicial en el que està implicat”. “Una persona que està sent investigada per presumptes irregularitats en la gestió, poca transparència i falta de rigor a AGISSA no pot ser el Conseller General d’Aigües Blanes”, ha afegit Atalaya .

El portaveu de Ciutadans a l’ajuntament de Blanes ha manifestat que des del grup municipal “no es permetrà que continuï ocupant el càrrec”. I ha senyalat que la formació aposta per la transparència i perquè els polítics investigats per corrupció “abandonin el seu càrrec públic”

El portaveu del grup municipal de Ciutadans Blanes ha anunciat que aposten “per la municipalització del servei, perquè és el més eficient i transparent”. “Aquesta és l’ aposta que cada vegada més ciutats europees estan fent amb èxit i que garanteix una gestió rigorosa i neta” ha conclòs Atalaya.

 

 

 

L’exconseller delegat d’Aigües de Girona defensa la seva gestió i lamenta que ja l’han “condemnat” públicament.

L’acusació popular creu que hi ha facturacions sospitoses que han beneficiat l’empresa privada de la qual Narcís Piferrer n’és director general.

INFORMA AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES.- L’exconseller delegat d’Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter (AGISSA), Narcís Piferrer, ha defensat la seva gestió al capdavant de l’empresa mixta i ha assegurat que no ha comès cap il·legalitat durant els anys que ha ocupat el càrrec. Piferrer ha comparegut en roda de premsa després de declarar al Jutjat d’instrucció número 2 de Girona investigat per un delicte d’apropiació indeguda. L’exalt càrrec ha negat que utilitzés el seu poder de decisió dins AGISSA per beneficiar l’empresa privada Girona S.A., de la qual n’és director general. “Girona S.A. té un 80% de participació dins AGISSA, si hagués perjudicat la societat m’estaria perjudicant a mi mateix i això no té cap sentit”, ha afirmat. L’acusació popular exercida per la CUP creu que hi ha indicis d’irregularitats que cal investigar a fons, com ara que AGISSA, amb una plantilla de 60 treballadors, contractava Girona S.A., amb només cinc empleats, per fer feines que cobrava.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *