C’s a l’encalç dels capitosts d’Aigües de Blanes

Presenta una moció perquè l’Ajuntament es personi com a acusació particular en el cas.

El portaveu municipal de Ciutadans, Sergio Atalaya, demana també “la creació d’una taula de seguiment amb tots els grups per ser informats del procés judicial”.

Imatge C´s

 

NOTA DE PREMSA.- El portaveu de Ciutadans a Blanes, Sergio Atalaya, ha presentat una moció per ser debatuda en el següent ple en la qual s’insta al govern municipal a “personar-se com a acusació particular, amb caràcter urgent i immediat” en la causa oberta en el Jutjat d’Instrucció número 6 de Blanes sobre les presumptes irregularitats comeses a l’empresa mixta Aigües de Blanes.

“Entenem que el propi Ajuntament podria considerar-se com un tercer perjudicat per la presumpta adjudicació irregular de 18 contractes sense convocatòria de concurs públic i per valor de més d’un milió d’euros i per això no pot seguir al marge del cas com fins ara”, ha apuntat Atalaya.

El portaveu taronja recorda que “hi ha dos exalcaldes i un interventor investigats” i demana “celeritat” per la personació de l’Ajuntament “perquè al setembre està previst que declarin els investigats en seu judicial i l’Ajuntament ha de poder estar aquí per interrogar”.

En la mateixa moció, Atalaya ha demanat que es constitueixi una taula de seguiment del cas “en la qual estiguin presents tots els grups municipals amb representació en el consistori perquè siguin informats sobre l’evolució del procediment i es puguin consensuar les mesures que adoptarà l’ajuntament”. El portaveu ha afegit que la idea d’aquesta taula és que tots els regidors puguin “tenir accés a tota la informació i documentació de la causa, per transparència”.

 

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *